|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1310 1311 [1312] 1313 1314   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.9.2011 13:38:29   
Malenaoduvijek
felix jeli to imate stailokoku ?

ja evo dosla sa Lukom, fino smo prosetali poslije treninga jer je bio udes kod zeljinog stadiona i nije trolejbus radio.

sreli smo svoju patronaznu Zibu i kad sam se javila zeni ona se sjetila cak i mog imena, a dolazila nam je prije 18 mjeseci ....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32776
23.9.2011 13:40:18   
Lady26
Kono sta ti je? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32777
23.9.2011 13:41:50   
Lady26
Felix user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.9.2011 13:42:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 32778
23.9.2011 13:44:28   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kono sta ti je? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poludio ili moj komp ili RR, tri puta objavio isti post a meni javlja gresku neku user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32779
23.9.2011 13:49:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

poludio ili moj komp ili RR, tri puta objavio isti post a meni javlja gresku neku user posted image user posted image
Isto tako kod mene user posted image user posted image user posted image a vidim i kod myeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 32780
23.9.2011 14:09:51   
koka i po
pozdrav drugovima i drugaricama.
javljam se izravno iz svoje zelene foteljeuser posted image .
I.je dobro...poceo je da se svadja sto znaci da se vraca u normalu.user posted image
mene malo krajnici stekcu...vjerovatno mi imunitet ovih dana pao ali nista strasno...proso je Mujo i gore...ima antibiotika za marku hBd user posted image
mama 2009...mislim na vas dvije..bice to sve ok aBd.
ostalima user posted image i hajmo malo dijaloga ako neceteda opalim po monologuuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 32781
23.9.2011 14:12:33   
koka i po
ccccc forum prolupo user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 23.9.2011 14:13:28 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 32782
23.9.2011 15:04:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Isto tako kod mene user posted image user posted image user posted image a vidim i kod myeuser posted image user posted image

Meni je bila prikazana greska kad sam objavljivala post. Mislila sam da nije prosao... A ono proslo cak dva puta user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32783
23.9.2011 15:10:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Meni je bila prikazana greska kad sam objavljivala post. Mislila sam da nije prosao... A ono proslo cak dva puta user posted image user posted image user posted image

i meni isto user posted image user posted image user posted image al sam ga skontala iako pise da nije oslo ja izadjem posle vidim slagalo me otisao ipak post user posted image user posted image
e bas da vidim ovaj !

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 32784
23.9.2011 15:20:40   
tekja
cao cure...V. evo spava, a MM i ja se ne mozemo dogovoriti oko ruckauser posted image , sto ne bi bio toliki problem, da nisam vec gladnauser posted image ...odoh traziti kakve 20-minutne recepteuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32785
23.9.2011 15:32:23   
Apotekarka
Dan
Mala 1994 moj djecak je kao i tvoj,ne znam vise sta a radim,on nista ne slusa u zadnje vrijeme,nece da ide spavati,vristi,hoce da je po njegovom,udara,prosipauser posted image
Mama 2009 drago mi da je Deniz bolje,zelim joj sto brzi oporavak i povratak kuci
Felix kako je Anel
Lady dobrodosla u klub histericne djece
Amani ne daj se,malo kadulje,neo angina
Ostale cmokicaaaaaa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 32786
23.9.2011 17:21:39   
Meri29
Sta ima mameuser posted image

Majda citav dan pod utiscima, jutros se igrala sa nekim batom na igralistu i stalno, stalno ga spominje user posted image Kaze "mama sutra opet"user posted image user posted image

mama2009 bas mi je zao sto nam D. ima upalu pluca, tek sam sad procitala. Nadam se da ce brzo prociuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 32787
23.9.2011 18:36:58   
Anoniman
meriuser posted image user posted image user posted image dobra je M .
Mi htjeli ic na vikendicu i bi kasno i ne odsmo Pa mm odveo A u park dok ja poradim "generalku" po kuci dok me neka hora uzela user posted image
Skoro sve cakum-pakum sad sebi pristavljam user posted image da dahnem dok nisu dosli ...u miru

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 32788
23.9.2011 19:06:43   
Amani12
Sta je ovo,forum nam prolupao user posted image
Vecer zenice moje...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32789
23.9.2011 19:24:30   
Lady26
al sam se narucalaaaaaaaaaaa user posted image , otkad nisam user posted image
Lana jela sa nama prokulice (izgnjecene) i piru user posted image user posted image user posted image user posted image i to sa sredinom hljeba...nije pun tanjir ali masallah... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 32790
23.9.2011 19:35:52   
InLove
Vecer zenice.. Mi smo isle doktoru, dao nam je neki sirup,i vec joj je bolje hBuser posted image ! Jojj kako me mm iznervirao, kad smo se kuci vracali,ufff!! Al sam cekala da se smiri pa da ja nastavimuser posted image user posted image

Na jednom kruznom rade put, i stavili semafor, cekali smo jedno pola sata,tolika je guzva bila, on samo tronca, te ovo,te ono, te vaki,te naki! Na kraju mi kaze :"" Sad kad dodjemo kod onog semafora otvori prozor i obori ga" Ovako sam vam ja izgledala user posted image user posted image Sad mu to prepricavam i oboje se user posted image user posted image al me iznervirao pravo, hoce covjek da obidje, i tam vam na isti put dodjosmo i opet cekaj na semaforuuser posted image user posted image Eh kad sam se ja upalila onda, kaze "Suti ziva bila,gora si od ovih sto popravljaju cestu" user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32791
23.9.2011 19:38:25   
InLove
Vecer zenice.. Mi smo isle doktoru, dao nam je neki sirup,i vec joj je bolje hBuser posted image ! Jojj kako me mm iznervirao, kad smo se kuci vracali,ufff!! Al sam cekala da se smiri pa da ja nastavimuser posted image user posted image user posted image

Na jednom kruznom rade put, i stavili semafor, cekali smo jedno pola sata,tolika je guzva bila, on samo tronca, te ovo,te ono, te vaki,te naki! Na kraju mi kaze :"" Sad kad dodjemo kod onog semafora otvori prozor i obori ga" Ovako sam vam ja izgledalauser posted image user posted image user posted image Sad mu to prepricavam i oboje se al me iznervirao pravo, hoce covjek da obidje, i tam vam na isti put dodjosmo i opet cekaj na semaforuuser posted image user posted image Eh kad sam se ja upalila onda, kaze "Suti ziva bila,gora si od ovih sto popravljaju cestu"user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32792
23.9.2011 19:38:44   
InLove
<

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32793
23.9.2011 19:39:31   
Ella_H
Poz drage.
Ja i moje pile malo danas bili na kontroli
kod doktora zakasnili smo jednu nisam ni znala,
ko kad je imao upalu uha jedno 15 puta i antibiotike
pa nisam sve dobro upratila. Uglavnom bila je jedna vakcina
redovna i jedna protiv gripice za ili protivuser posted image .
Poslije toga vadili mu krv srce malouser posted image  i nekakva
na praksi valjda pa htjela malo djetetu od 2 godine roviti
po venama i ja joj kazem jednom si ga ubola i JOK vise
hocu drugu sestruuser posted image . Zaista kad vidim kakve sve nestrucne
i smotane osobe rade po raznim ustanovama bude mi zao sto neradim
posao u svojoj struci.  Sve je bilo ok nije pustio suze ni na vakcinama
ni na vadjenju krvi ratnik mamin mali, da ima jos janjicara
odma bi ga poslala na obuku da se odmorim malouser posted image .
Tekja manje RR vise kuhanja pa ces se dogovorit s mmuser posted image ,
al te izazivam a ja vucem grah i salate kojekakve 2 dana evo.
Pusica svima.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32794
23.9.2011 19:40:06   
Ella_H
RRRRRRRRRRR izludi me sta se ovo
desava nece mi porukaaaaaaaa

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32795
23.9.2011 19:40:47   
Ella_H
Ups hoce izvinjavam se.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 32796
23.9.2011 19:45:14   
InLove
Vidi moje obije otisle, a pisalo mi EROR!!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 32797
23.9.2011 19:55:18   
Anoniman
Malena koji vam je dao sirup nije kod vas jedini poludio rr user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32798
23.9.2011 19:58:27   
Anoniman

al sam se narucalaaaaaaaaaaa user posted image , otkad nisam user posted image
Lana jela sa nama prokulice (izgnjecene) i piru user posted image user posted image user posted image user posted image i to sa sredinom hljeba...nije pun tanjir ali masallah... user posted image
eto nemoj vise kukatuser posted image masallah user posted image user posted image user posted image user posted image samo neka jede .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 32799
23.9.2011 20:12:33   
InLove

Malena koji vam je dao sirup nije kod vas jedini poludio rr user posted image user posted image user posted image user posted image

Cim ustanem napisem user posted image nije mi na dohvat ruke,a ljuljam malenu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1310 1311 [1312] 1313 1314   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1310 1311 [1312] 1313 1314   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *