Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav maslacak82 i felix ja sam ti kod doktorice isla vec skorom 4-5 mjeseci ali nikad mi nije htjela reci sta je meni medjutim dobila sam terapiju da pijem ali nazalost nema uspijeha.a ti maslacak82 imas li bebu ili jos radis na tome.hvala vam sto ste tu da svoje misljenje podjelite sa mnom
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
ja sam bila kod ginekologa svaki,sest mjes.zato sto smo prije braka cuvali se 6.god.pa sam se bojala da necu,imat posle kakvi posledica.Ali hvala bogu sve je uredu.Jeste maslacak,upravu si,nisu bitne poze.
Zdravo svima I ja mislim da poze nemaju nikakve veze, mozda jedino kod zena koje imaju blago zavaljene materice. Moja sastra se nije cuvala 9 mjeseci i na kraju je uspjelo, ali je saznala da ima zavaljenu matericu i da je to bio problem
ma ja tako je ali danas se sve radi samo da imas djete da imas za koga zivjeti.valjda ce i nama dragi Bog podariti to malo krhko stvorenje.a ti palma da li si trudna ili imas male bebace
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
bit ce toga vidjet ces sve polako jesil ista radila mislim pretrage i sta su ti ustanovili
molim vas da vise ne koristite ovu temu za postove koji se nevezani za istu hvala
Drage moje, gore vam je sve fino napisano... Evo vam link na kome mozete da "cavrljate" o svemu vezano za zatrudnjivanje, a ne koristite pojedine teme za to.... Pozdrav
Radila sam hormone, pa nisu nešto zabrinjavajući, imam policistične jajnike, po tri mjeseca nemam menstruaciju a pokušavali su mi stimulisati jajnike nekim tabletama ali ništa..nikad se nisam baš nešto aktivno liječila, ako Bog da sat ću se više aktivirati jer mislim da mi je zadnji voz, imam gotov 30 godina, moram požuriti
Mislim da poza nema nikakve veze sa zatrudnjivanjem.
Ako su partneri zdravi, a pokusavaju vec duzi vremenski period, onda mogu slobodno reci da su optereceni sa time. I govorim iz vlastitog iskustva. Bitno je ne razmisljati o tome kad cu zatrudniti, jesam li sad, nisam...
Zelim svim trudilicama da im se njihove najvece zelje ostvare i ucine ih, taj dar od Boga, najsretnijim mamama.
Slazem se da se ne treba opterecavati, mada je jako tesko odupreti se tome. Kada posumnjam na trudnocu (i pocnem se opterecavati) dobijem sve simptome i onda se na kraju naravno jako razocaram. To je jace od nas
joj super ste!upravo ste riješile sve moje upitnike vezano za poze za zatrudnjivanje i višak sperme koji ostane!ja sam svom mužu prva u koju je svršio pa ni od njega nisam imala neke koristi,a on je meni prvi tako da sam ove informacije baš,baš trebale.ja sam pokušala sebi dati odgovor logičkim putem...a po meni je logično da samo jedan mali dio ili jedan plivac uspije doći do pravog mjesta,a da ostatak klizne nazad
Pa cure drage to vam i govorimo !!! Bitno je da se opustite i uživate ! Svaka je poza dobra za zatrudnjivanje. Vi izaberite ono što vama paše . Naravno i vašem M. Uživajte u sexu i ljubavi. Zaboravite u tim momentima na . Što više budete mislile na bebu, hoće li ovaj put uspjeti, šta ako ovo, šta ako ono, teže će ići. Tijelo će vam biti u grču a to će se odraziti i na sve drugo. Mislite barem u tim momentima samo na muža i sebe. Uživajte!
Kako nastaje trudnoca? Za nastanak trudnoce potrebno je zdravo jajašce, zdrava sperma i postojanje odgovarajuce sluzi grlica materice (sluzi koja štiti spermatozoide). Lucenje sluzi pocinje usled povecanja nivoa estrogena u prvom delu menstrualnog ciklusa. Za vreme seksualnog odnosa se sperma ejakulacijom izbacuje iz penisa muškarca u ženinu vaginu. U prisustvuodgovarajuce sluzi, spermatozoidi se krecu do grlica materice, a zatim kroz matericu do jajovoda. Ukoliko spermatozoid dode u kontakt sa jajnom celijom u spoljašnjoj trecini jajovoda može doci do oplodenja. ------------------------------------------------------------------------
Evo još malo informacija. Dakle poza nije bitna koliko opuštanje i uživanje. Žena koja je seksualno uzbuđena luči prilikom odnosa više sluzi što pomaže spematozoidima da lakše otplivaju do maternice i dalje - do jajne stanice. Puno sreće mojim trudilicama.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.