Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drage moje, naša Mrgica se porodila danas u 12 h. Imala je brz porod i na svijet donijela curetak težak 4,45 a dugu 56cm.Ona se dobro osjeća. Draga terminušo neka vam je živa i zdrava, tebi želim brz oporavak. _____________________________"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)
,mashAllah.cestitamo ! _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
mašalah, velika bebica... cestitam od srca... brz oporavak zelim!
Iskrene cestitke od , malenoj princezi zelim dug i sretan zivot a mami brz oporavak _____________________________Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema mog života smisao si moja bebo malena 02.03.2011. Emina Rijad nam stigao 11.10. 2012 .
masAllah, krupna bebica, iskrene cestitke porodici,i da aBd sve mi docekamo hairli porod _____________________________Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.
Iskrene cestitike
Čestitke mami i bebici _____________________________Mamina radost 20.12.2006. Druga radost stigla 20.08.2010.
cestitke draga,nek je sve u redu proslo,uzivajte
Masallah,krupna beba iskrene cestitke _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Mašala, neka je sa srećom, na nju ću misliti akobogda kad ja krenem
Iskrene cestitke!!!!!!! Da vam je ziva i zdrava 100 godina!!!! _____________________________11.4.2012 13:43, 3800gr 53cm, Tina, mamino zlato, mamino sunce.... ------------------------------------------------ Dojimo se dojimo, Se mame veselimo, Ko pa mama pride k nam, Mi veselo recemo HAM!
cestitamo!!! _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
cestita _____________________________Moja princeza 04.07.2008 Moj princ 26.02.2012
Cestita od srca sretnim roditeljima, masallah bebice, da ima sretan i dug zivot, a ti terminuso moja da se sto prije oporavis
Cestitam Raja_ringe zar se ti nisi frisko porodila? Zeno svaka cas_t na tao brzom povratku cestitam i tebi _____________________________<3. 20. 07. 04 <3. 27. 12. 09 <3. 03. 11. 15
cestitamo od
cestitam, malenoj djevojcici sve najljepse,mamibrz oporavak zelim
Sve najljepse cestitke povodom rodjenja velike curetine hihih, a mami zelimo sto brzi oporavak aBd! _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Masaallah,cura i po,da je Allah cuva svakog zla i podari joj svaki hajr. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
cestitamo od srca sve najljepse mami i bebi,,,,, _____________________________Emin & Ejna 23.04.2007. 26.07.2012
mašAllah čestitam, da doživite s njom istinsku sreću
MashAllah, velika cura!!! Iskrene čestitke!! _____________________________:-)
Draga nasa mirgice presrecna sam zbog tebe...zelim vam svaku srecu...da je zdrava i vesela, a tebi mila zelim brzi oporavak
Draga Mrgice, pa ovo su sjajne vijesti. Od srca sve najljepse zelim i tebi i malom andelu. pusa velika! Znam da sada imas puno precis stvari od RR ali, javi se ponekad na pp...
Cestitamo ,sve najljepse _____________________________Cvjetak<3curetak A-2005. Mamina maza E-2011
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja