cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Naša Mrgica rodila svoju curicu

clock-img

22.04.2012, 09:50

clock-img

mama21e

pencil-img

125

mashaAllah curice, ako Bog da mila da se sto prije oporavis i uzivas sa svojim curetkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

22.04.2012, 10:03

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Cestitam, neka je ziva i zdravauser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

22.04.2012, 10:09

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

mashalla sto je ocepilo...hurmica,mrgica...ko je slijedeci????ja predlazem da otvorimo rr vrtic odnosno jaslice za nasu djecu....
nek ti je ziva i zdrava kokara tvoja.....tebi brz oporavak zelim....mashalla djece evo puna mi dusa

clock-img

23.04.2012, 13:40

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Cestitamo user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

Zadnji članci

article-img