Rosaina
|
Čitala sam malo temu s početka.. Znam da je davno bilo, ali bih da se osvrnem na one komentare oko toga da žena gleda utakmicu sa muževom ekipom. Jednostavno postoje žene/djevojke koje vole utakmice. Ako je njima dvoma to normalno i lijepo, zašto da ne? Ako su prijatelji normalni, prihvatit će to. Sa mog gledišta je to npr normalno, ukoliko on ponekad ode sam s njima. Jer znam da i sama tako postupam. Kada odem dragom (nismo još vjenčani, ubrzo. :) ), i jedan njegov prijatelj koji ne živi tu nazove ga i kaže da je došao i da bi ga vidio, te da brzo ide natrag ( živi u hr), on dođe kod njega i ako sam ja tu i ne namjeravam još ići, zajedno sjednemo, popričamo, malo protračamo, popijemo kavu, pivo ili nešto žešće i to je to. Nema šanse da ja sada moram doma jer je eto on došao. Naravno, dajemo jedno drugom prostora da se viđamo nasamo sa prijateljima, jer možda mi prijateljica, ili njemu prijatelj želi reći nešto, povjeriti se, a ne želi da moj dragi zna za to. Kada se ranije dogovore i zovu mene da idem s njima, lijepo velim odite vi sami pa se ispričajte, šta ću vam ja. A ja onda lakiram nokte, odem na kavu, pivo sa svojom prijateljicom i to je to. Nekidan sam s prijateljicom bila na kavi i došao je njen dečko. Nije mi bio problem, sjedili smo, zezali se, tip je čekao nekoga, pa da ne sjedi sam. Dok sam još bila u fazonu izlazaka svaki vikend, uvijek sam išla sama, a on je to vrijeme koristio da čačka računar, ode na pivo s nekim, pogleda film koji ja ne želim gledati, itd. Ja sam veći problem imala s društvom jer im je smetalo što sam prorijedila izlaske s njima da bih izlazila i sa svojim dečkom. Htjeli su da on izlazi s nama. To nije dolazilo u obzir, jer oni njemu nisu pasale, mlađi su od njega i nisu mu se dopadali, bili su mu dosadni. A definitivno je najgora stvar, po meni, što se tiče tih parova koji su nerazdvojni, da kada se mi dogovorimo izaći (žensko društvo), dođe tip od ove jedne, sjedne za susjedni stol SAM, i onda ona trčkara od našeg do njegovog stola, ljubaka se s njim i na kraju 80% večeri provede s njim, a izlazak je kao bio ženski. I da, mi imamo passworde jedno drugog. Ne vidim ni tu neki problem, meni bilo kakav račun na internetu ne predstavlja apsolutno ništa, ako mogu da se seksam s njim može i da vidi što sam lajkala ili objavila. :)))
|