Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 26.2.2010 0:58:02
milenium
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Malena_A
a gdje imaju te sms da se salju
Predjes misem po onom linku Alati i skroz dole na listi imas besplatne SMS
sto si vise aktivna sto vise dobivas poruka ali samo 10 dnevno mozes poslati....
Ja imam preko 650 besplatni sms hahaha =)
kakvi alati,ne moraš uopće ulazit u nikakve alate ni igdi. piše ti velikim crnim slovima na ekranu gore desno u kutu iznad tražilice''besplatne sms poruke'',nije zar da samo kod mene piše
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 26.2.2010 8:49:36
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Malena_A
a gdje imaju te sms da se salju
Predjes misem po onom linku Alati i skroz dole na listi imas besplatne SMS
sto si vise aktivna sto vise dobivas poruka ali samo 10 dnevno mozes poslati....
Ja imam preko 650 besplatni sms hahaha =)
kakvi alati,ne moraš uopće ulazit u nikakve alate ni igdi. piše ti velikim crnim slovima na ekranu gore desno u kutu iznad tražilice''besplatne sms poruke'',nije zar da samo kod mene piše
btw ilha čestitam
haha vidi bas... nisam to ni primjetila... :S mozda ti zato neradi,. probaj preko alata :P
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 8.3.2010 22:58:09
Visnja RR
mislim da ne radi 3 dana ako je suditi po reakcijama na RR ...ja ne korisitim free sms pa ne znam...ali sam juce provjerila ...poslala sama sebi sms ... i nije prosla
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 8.3.2010 23:02:50
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
mislim da ne radi 3 dana ako je suditi po reakcijama na RR ...ja ne korisitim free sms pa ne znam...ali sam juce provjerila ...poslala sama sebi sms ... i nije prosla
Hmmm, ja to koristila kad mi se nije dalo ici po mob haha... a svaka poruka poslata iz Svedske mi je uspijela al kad sam bila u Sarajevu nije nijedna... cudno al haj svijedno ;)