Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 16:51:48
mamin_zivot
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 16:57:31
dana3
E zene nisam znala da su nam albumi sad onako uredjeni i da se moze ostaviti i komentar na sliku.auuuuuuuuuuuuuuu kako smo se uruhili hhahhaah.bebe su nam sjatke ko bajadere maje jubim ih sve
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 21:51:13
Ilhana RR
Hvala i od mene!
Vidjoh imate i dogadjaje, reklamirajte malo vise to kad su kafe da se zna preko toga ;) mozda bolje nego da se tema otvara svaki put... i plus napravite da se moze prijaviti ko dolazi da se zna ;)
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 16.8.2009 23:13:59
milenium
premalo znakova može stat,duplo manje nego mob.ja napisala 2 rečenice,ne baš duge i kraj samo 60 znakova čini mi se .al dobro,poziv u POMOĆ ima 5 slova pa može stat
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 25.8.2009 9:33:00
bubamara80
i meni isto javlja
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.