Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 11:44:57
mamine oci
kad odes u uglu stranice gdje pise sadrzaj na sadrzaj kliknes misom onda ti se ispod pojavi sta sve nudi sadrzaj izmedju ostalog i sms kliknes na sms otvoti ti se i vidjeces dve ti pise ...nadam se da sam uspjela da ti obijasnim
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 11:48:32
bebana27
jesam nasla sam hvala ti puno
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 12:05:35
Doraa
koliko li naša veeselaa ima žetona Nekako nju najčešće srećem na forumu ili mi se čini Ja 51-nemogu ih skupiti kad vazda pišem duge postove. Ali ionako ne možeš dnevno koristiti više od 10
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 12:06:31
Lulu_
ja imam 70 i sta to znaci sad
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 12:07:28
Lulu_
IZVORNA PORUKA: pingpong
Lady26... samo visiš na RR
Ja imam 61.
suti nek visi...vidjet cemo kad dodje curetak ako Bog da
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 12:09:56
bebana27
u mene stoji da imam 100 zetona za slanje poruka
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.