Medić* -> RE: Pušenje u trudnoći (20.6.2010 13:02:06)
|
IZVORNA PORUKA: Gracanka Već sam pisala,ali evo ponoviću da mi nije jasno zašto odmah VRIJEĐANJA?! Napisaše mnogi da im je ružno i gadno vidjeti trudnicu s cigarom,i uredu,ja sam pušila u trudnoći i šta sam trebala,kriti se i pušiti samo u kući?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Od koga se kriti?Zašto?Mogla sam ja komotno na ovoj temi i napisati da sam prestala kada sam saznala za trudnoću,ko bi znao da lažem,ali nisam,(a sigurno ima poneka koja jest) jer mi nije važno hoće li neko napisati da sam neodgovorna i da ne volim dovoljno svoje dijete,ili ovo ili ono,ja znam šta je i kako je,a za tuđa mišljenja nisam nikada pretjerano marila. potpisujem ovo, totalno si u pravu, meni se cini da pojedine forumasice jedva cekaju da nekog ocrne, napadnu i okarakterisu ovakvom majkom ili onakvom, toliko se prave pametne da same sebe rijecnikom svojim izblamiraju, zalosno, mislim da se moze na lijep nacin iznjeti svoje misljenje a da te niko ne osudi a ne mora te ni podrzati.
|
|
|
|