Anoniman -> RE: Pušenje u trudnoći (11.5.2010 18:33:56)
|
Ovdje se ne raspravlja o tome,već se iznose mišljenja,ali je problem kad neko kaže da je pušio u trudnoći i da i dalje puši,sa sviju strana stižu kritike i pametovanja (mi smo sebične,guraju nam šteke u stražnjice,šta je s bebinim izborom)uh,Bože!!!!PUŠENJE JE ŠTETNO ZNAM TO I BEZ VAS.K´o da se te bebe rađaju deformirane,u obliku prikaza,ne znam ti ni ja sa 5-6 nogu i ruku,poznajem toliko beba čije su majke pušile i šta sad,bebe normalne,rastu,razvijaju se,jedu,pa ko sve bebe!Moja majka je pušila,i evo me,zdrava k´o drijen zasad hvala Bogu,ali stvarno nemam ama baš nikakvih zdravstvenih problema!Glupa nisam također,daleko od toga! Ja sam veliki protivnik kućnih ljubimaca,volim životinje ali ne u kući.Mnogi ljudi i nakon rođenja bebe zadrže svoje ljubimce (imaju pravo na to!) ,i ...gdje je tu bebin izbor?Niko mi ne može pričati da to nije strašno,da se može održavati čistoća i higjena,a dlaka svugdje.Koliko se puta može čuti da je negdje pas iz ljubomore rastrgao bebu?!Da,ali to i još milion drugih primjera koje bi mogla navesti nisu strašni,jedini problem je pušenje,i to je jedina stvar koja ugrožava bebu i njeno zdravlje!
|
|
|
|