AIDA RR -> RE: Prva ljubav (18.4.2007 13:59:54)
|
Jako interesantn priča... 4 godine prve ljubavi pukne kao balončič, sudbina te odvede na drugi put ljubavi, a tvoja prva ljubav je dao svojoj kčerki ime Alma - tvoj nadimak. To je stvarno misterija: slučajnost ili namjernost? Ja kako god pomišljam, ne znam si odgovoriti. Na riječenicu "PRVA LJUBAV ZABORAV NEMA" imalm dva pitanja. Da li ga još ponekat vidiš ili bar čuješ za njega? Ako da, zanima me, kakav je njegov nastup, s tim da znaš da ima kčer Almu (tvoj nadimak)? Drugo pitanje, da li ti je žao, što više nisi s njim ili si na njega više ne pomišljaš na taj način osim da se pitaš "šta bi bilo, kad bi bilo"? Ja kad sam prekinula sa svojim momkom, rekla sam si sljedeče: "Ako on nije danas sa mnom, znači da to nije čovjek bogom meni sa sudbinom dan, da sa njim preživim svoj život". Tako da ja nikad nisam baš razmišljala o prošlim vezama. Danas sam NAJ-ZALJUBLJENA DJEVOKA NA SVIJETU i taj muškarac je DANAS sa mnom i zato vjerujem da je to muškarac, koji ču preživjeti OSTATAK SVOG ŽIVOTA, jer MI SMO DANAS ZAJEDNO s tim, zato razmišljam samo O NAMA DANAS I ZA SUTRA. Tako da, ne zamaraj se pitanjima "šta bi bilo, kad bi bilo...", zašto, jer tebi je bog dao najbolje i šta je tebi namjenito. A to potrvrđuje vaš presladki plod ljubavi, Lorena...
|
|
|
|