leona81 -> RE: Prva ljubav (14.6.2012 9:11:16)
|
prva ljubav? hm veza je bilo dosta, i zaljubljivanja i patnje, i smijeha i suza...ali nikad te veze nisam shvatala toliko ozbiljno da je doslo do razmisljanja o djeci ili sl...2 puta prije mm mi je ponudjen brak, prvu ponudu sam odmah odbila iako sam ga voljela, ali se nisam vidjela u braku s njim, a na drugu ponudu sam pristala, zarucila se, dogovoren bio i datum i bracno putovanje...s tim da je meni jako tesko padalo to sto bih se morala preseliti u drugu drzavu, bila je to veza na daljinu i kao takva je super funkcionirala ali brak? ne znam gdje mi je bila pamet, srecom nisam se udala, kasnije se ispostavilo da je moja odluka bila rezultat instinkta a on me ni ovaj put nije iznevjerio...shvatila sam da nije to to i krenula dalje...i vidim mm nakon sto godina u gradu sasvim slucajno...putevi nam se isprepleli...a nismo se bas nesto posebno gotivili jedno vrijeme, cak sam odbila njegovu poziv na pice (mm mi i dandanas to nabije na nos)...i malo po malo, sudbina ucinila svoje...i on je jedini s kojim sam pomislila da bih mogla imati dijete...i tu smo...u dobru i zlu[sm=smiley1.gif] on je moja prva ljubav...nakon njega dosla je druga(May) i nadam se da ce biti jos barem jedna[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|