Suncica* -> RE: sta biste vi uradili da vam muz dolazi kasno??? (24.12.2007 22:26:34)
|
Eh teta Monia, nije ni malo diskutabilno. Ja ne razumem sta ovi muskarci misle. Da dolaze u cistu kucu, a u njoj skuvano, ispeglano, deca sredjena, zenica leprsava i jos da imaju i "momacki" zivot. E ne moze. Nismo mi zene kucne pomocnice i niko ne sme tako da se ponasa, OK je kada muskarac ima jednu noc u nedelji za sebe, ali budimo ravnopravni, pa dajmo zenama dve. Da se plata zaradjuje kod kuce, zena bi nadmasila sve direktore po visini primanja. Zato lepo, bez histerije, hladne glave, bez razbijanja i bez toga da deca cuju. Ali razgovaraj s njim, potreban je i tebi odmor i relaksacija(mene jedno dete kuci izludi, a mogu misliti kako je sa troje). A to da ides snjim, nece niko nikoga fizicki napadati, cak suprotno. Kao sto je rekla m.amina moze samo da uvidi kolika je budala. A sto se tice atmosfere kod kuce, kako tebi prija lepa atmosfera, tako i njemu. Nama recimo nikada nije dosadno. Iskokamo kokice, uzmemo dobar film, a posle filma, sta bude..Zato lepa moja, budi mudra i ne daj se..
|
|
|
|