makana -> RE: sta biste vi uradili da vam muz dolazi kasno??? (26.12.2007 11:06:25)
|
da uvijek nešto bude presudno ali suština je razgovor, otvoren i intiman do te mjere da se ponovo pojavi ona stara i malo marginalizirana bliskost između dvoje ljudi ja ne bih voljela da se to ikad izgubi između mog muža i mene pa često napravim kafu i počnem razgovor s pitanjem - šta ima kod tebe ovih dana možda zvuči šuplje, neblisko i sl, ali moj muž puž to odmah prepozna i ako smo tih dana bili previše zauzeti za razgovor onda otčepi i kaže mi sve što je pomislio, vidio, čuo, što mu je palo na pamet, smislio nešto itd a nije mi rekao nekad mi čak i prebaci da sam bila previše zauzeta drugim stvarima, a nisam njega ni pitala o čemu razmišlja ovih dana [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] to je jednostavno tako, duboki razgovori o tome šta ko misli u tom trenutku, da li se osjeća onako loše ili bezveze ili da ima nekih crnih slutnji ili da je smislio kako ćemo urediti dnevni boravak - sve to ima smisla ako se redovno obavlja
|
|
|
|