Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sretno svim buducim mamama..zelim vam svima porod kao sto je bio moj prvi kada sam 2006 god. rodila predivnu ..Eh kada bi ovaj prosao kao prvi ..Sada sam u 38 sedmici trudnoce termin 30.06 cekam Tata je presretan
Sretno svim buducim mamama..zelim vam svima porod kao sto je bio moj prvi kada sam 2006 god. rodila predivnu ..Eh kada bi ovaj prosao kao prvi ..Sada sam u 38 sedmici trudnoce termin 30.06 cekam Tata je presretan
Pozdrav svima, narocito novim trudnicama. Nekad davno bila aktivna na forumu,al zbog mnogobrojnih obaveza prestala... al uvijek sam nastojala da vas pratim (nekako se i dalje osjecam vrlo blisko sa vama)
S obzirom da sam i ja ponovo trudna, prijavljujem se na ovu temu i imam isto pitanje kao Vesela......kada ce biti formirana lista za 2013, jer cini mi se da nas vec ima spremnih da se tamo nadjemo?
Nadam se da ce mi vrijeme i obaveze dozvoliti da se cesce drzim sa svima vama!
Puno pozdrava i zelim nam svima sto ugodniju trudnocu.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.