Mirkica -> RE: Izgubili smo bitku (21.12.2008 14:31:20)
|
Draga nansy ja i ti imamo slicnu pricu ja sammog sina u 31 sedmici izgubila , moja beba je umrla u meni , i na kontroli kod doktora sam saznala da beba vise ne zivi, to je bio veliki sok za mene , porodila sam se prirodnim putem dan poslije na moj rodzendan se rodiomoj sin , moj Benin , sta je bio uzrok niko nezna jer je sve bilo odlicno kod mene do poslednjeg pregleda i beba i ja. I ja nisam zeljela da vidim bebu u prvom trenutku a tada sam ipak odlucila a i doktori su me posavjetovali da je bolje da ga vidim. Posle poroda su uzeli mog sina i malo ocistili, ja nisam plakala nisam u toku poroda ni poslije kad su mi sina, donjeli drzala sam ga u rukama tepala mu i ninala ga kao da je ziv i za mene i jeste bio ziv i uvjek ce zivjeti, cak sam dobila i slike od bebe njegove otiske ruke i stopala , ja i moj muz smo cak i snimili taj trenutak dok je bio s nama . Beba je izgledala fino ma bio je ko lutkica , sta je uzrok neznam mozda nikada necu ni saznati , al eto desava se . Ja mogu svakom preporuciti ko dozivi slicnu sudbinu da vidi svoje djete , nedo Bog nikome da dozivi al opet..... Mi smo nadili bebi ime i obavili dzenazu , vise nismomogli uciniti za njega , nama je ostalo da zivimo i patimo a nasa djeca sada su na nekom boljem mjestu . Hvala ti na javljanju , hvala svim na podrsci , i da nama dragi Bog da bolje dane....
|
|
|
|