fatimica09 -> RE: Izgubili smo bitku (27.2.2010 0:21:05)
|
Dido, kod mene je krvarenje trajalo 10 dana, ali meni je sve pocelo smedjkastim iscjedkom, pa posto sam znala za trudnocu davali su mi utrogestan da pokusam sacuvati trudnocu...posto se taj smedji iscjedak nastavio a beta pocela padati, dr. mi je rekao da je to biohemijska trudnoca i nije spominjao ni kiretazu ni erigometrin...samo sam prestala sa utrogestanom i nakon 2 dana prokrvarila...imala sam 2-3 dana malo obilnije, malo vise nego kod redovne menstruacije, malo ugrusaka manjih i nakon toga jedno 7-8 dana opet smedjkasti iscjedak, koji je skroz vec prestao....ali ti se ne zezaj, ako ozbiljno krvaris, i ako je svjeza crvena, svjetlija krv, obavezno idi ljekaru i uradi kiretazu, nB mozes sepsu dobiti, a i previse krvi gubis tako....znam da se bojis, ali moras jednostavno.... zao mi je stvarno, ali ne cekaj jos puno....i ne znam kako ti je uopste dao erigometrin, da zaustavis krvarenje, ako nije ustavovio da je plod izasao....ako je vec sve izaslo, opet je bolje da se iscistis i uopste se ne preporucuje da zaustavljas krvarenje, jer ce to svakako da izadje sljedeci ciklus, nece apsorbovati nigdje a bolje je da ti ne ostaje nista....ne znam, ali erigometrin se daje kod izvrsene kiretaze[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|