dzeni_nl -> RE: Izgubili smo bitku (11.7.2009 13:40:51)
|
Drage moje, sve je gotovo. Jucer me je jako bolio stomak, ali sam morala ici na posao, radila sam od 17:30 do 23. Svo vrijeme sam imala jake bolove, pred sami kraj sam osjetila kako krv samo ide iz mene, tacnije curi bez prestanka, a bolovi se ne smanjuju. Muz je dosao po mene, jedva sam stigla do kuce. Usla sam u kupatilo i skinula se u kabini, krv i dalje samo kapa. Osjetila sam da moram piskiti, i nakon toga osjetila sam da nesto izlazi iz mene. Bio je to moj maleni plod, pao je na plocice.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] U tom trenu nisam znala sta daradim, plakala sam, derala se, bila sva izgubljena, muzu sam samo rekla to je to. Malo poslije toga jos je jedan veci komad ispao iz mene. Moj muz je to pokupio i stavio u epruvetu. Uspjela sam se nekako saprati i obuci, ali bolovi su bili sve jaci. Muz me odvezao u hitnu, ponjeli smo i plod sa sobom. Imala sam srecu da je radila moja doktorica u dezuri, pregledala me i gazom ocistila ostatke, poslije uradila uzv i rekla da je sve izaslo i da mi netrebaju raditi kiretazu. Dala mi je samo parecetamol za bolove, ovo krvarenje ce da traje malo duze, poslije toga cu imati normalnu menstruaciju i rekla je da mozemo odmah poceti ponovo pokusavati. Kaze da joj je drago sto je moje tijelo samo odbacilo i da mi ne moraju raditi kiretazum jer je ovako bolje. Kako se sada osjecam ne znam sta bih vam rekla? Cudno. Da mi je zao jeste, ali ni sama ne znam odakle mi ovolika snaga da ovako dobro podnosim taj svoj gubitak. Bolove i dalje imam. Rekla mi je ako se ja osjecam da mogu, onda slobodno mogu veceras da idem na posao. Jos uvijek ne znam, vidjet cu kada dodje vrijeme za to, mozda i odem.
|
|
|
|