Bambi09 -> RE: Haemophilus influenzae (6.7.2011 9:50:32)
|
Ma bravo Nedi... Hvala Bogu pa je ipak na kraju sve pod kontrolom... Eto kao sto rece i taj insan od doktora sa ispravnom terapijom bit ce sve ok... Drago mi je da ste reagovali i na vrijeme otisli dr-u... Sto se tice vrtica, moja S nikad nije bila zdrava dok je isla u vrtic, a evo 3 godine od kako ne ide i niti jednom mi nije bila nahladjena a ne kamo li bolesna hvala dragom Bogu... Vrtic kao vrtic nije losa institucija, losa je politika koja se vodi u istim, jer se ne obraca bas previse paznje na zdravlje djece... Pise fino da se ne dovode djeca koja su bolesna, pa ako roditelji ne mogu da skontaju iz kog razloga je to navedeno, trebaju onda zaposlenici te ustanove da reaguju... Ako bi mi roditelj doveo bolesno dijete, ja ga ne bih primila vala da mi je iz oka, nego bih fino vratila dijete i naglasila da ga dovedu kad ozdravi, za dobrobit druge djece... Pa kako ja ne volim da moje dijete bude izlozeno virusima, tako ne voli niti jedna majka jel tako ?! U svakom slucaju ljubi pile malo a vjerujem da je i tebi pao kamen sa srca [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|