mišur -> RE: Haemophilus influenzae (8.8.2011 12:36:09)
|
Joj draga Nedi, tek sad vidim šta se dešavalo...Kako je mali momak, je li ozdravio? Vjerovatno ste već na moru, pa te zato nema. Moj dječak je imao ovu bakteriju, pa onda Moraxellu, pa Streptococus...samo što jednu riješimo, on dobije drugu. Naravno, sve od vrtića, a još je išao u privatni. Bukvalno je bilo tako da je išao jednu sedmicu, a onda dvije pauzirao. Stalno bolestan i šmrcav! Ali hajde, on bi se nekako i borio sa time, dok ne ojača, ali mi je problem bila curica koja je sve to sa njim preležala, a tad nije imala ni gorinu dana. već sam pisala da je kod nje na kraju bilo takvo stanje da je imala početka upala pluća i da smo zbog nje ispisali i njega iz vrtića. I koliko god mi je žao što on ne ide u vrtić i ne druži se sa dječicom, čim se sjetim tog perioda, muka mi je od svega-doktora, lijekova, njih dvoje blijedih i izmučenih od raznoraznih terapija. Ja svojima i sada dajem kozije mlijeko, guščiju mast u hranu ili mlijeko, cveklu i sve moguće ostale domaće sokove,...ma znaš sve i sama! Vodila sam ih svaki dan u slanu sobu, pa na Zlatibor... Nadam se da je momak do sada ozdravio, a i ti...Ako ste na moru, sigurno će to popraviti stanje!
|
|
|
|