Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 28.7.2011 0:01:12
Anoniman
Ljudi moji sto je ova vesela zena pametna i postena!!! Kako volim ovakve osobe sto odmah kazu sta misle u kratkim crtama koje ne krenu od kulina bana pola stranice ispusi nebil se jadnice izrazile kako treba,i opet kontra nesto ispadne...
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 28.7.2011 0:04:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Ljudi moji sto je ova vesela zena pametna i postena!!! Kako volim ovakve osobe sto odmah kazu sta misle u kratkim crtama koje ne krenu od kulina bana pola stranice ispusi nebil se jadnice izrazile kako treba,i opet kontra nesto ispadne...
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 28.7.2011 0:07:45
veeseelaa
Nemoj da se ljutiš što primjetih da si i ti u zajednici Znaš ima nas, ma koliko tebi teško bilo shvatiti, koji zaista vole roditelje svoga muža.
draga N_N bezveze ti priča, znači onaj ko ne voli zajednicu ne voli ni roditelje supruga??? ja to nisam niđe rekla.... neznam čemu tolika uznemirenost zbog mog drugačijeg stava i ja se ne ljutim, zašto bi? imam osjećaj da se ti ljutiš na svog druga? bezveze zar zajednica da nas zavadi ja i ti smo samo različite, i zar to nije lijepo? meni jeste, ja se tebi divim kad kažeš da svaki dan piješ kafu sa sveki, ja iskreno i po 10 dana ne vidim sveki, nemam kad.... al brate divi se i ti meni što ne vidim sveki po 10 dana jer to ima svoju čar