Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 27.7.2011 23:36:00
N_N
Ja sam malo zbunjena Šta vi smatrate zajednicom?? Živjeti skupa, u istim prostorijama sa roditeljima muža ili supruge ili živjeti u istoj kući ali na odvojenim spratovima? Meni je i ovo drugo zajednica.... ili ipak nije
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 27.7.2011 23:38:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N
Ja sam malo zbunjena Šta vi smatrate zajednicom?? Živjeti skupa, u istim prostorijama sa roditeljima muža ili supruge ili živjeti u istoj kući ali na odvojenim spratovima? Meni je i ovo drugo zajednica.... ili ipak nije
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 27.7.2011 23:39:23
Anoniman
Sad pricam s jednim prijateljem i smatramo zajednicu istu avliju, a ne kamoli zivjeti u istoj kuci!! Ovdje svi nesto pametuju, a godinama se ...... izvan braka, i dodje ti pametuje casna sestra! Ovo se ne odnosi na tvoj post al sam citirao to zbog zajednicce!!
Mnoge nece zajednicu, al im je ok da im neko placa racune i da im poturi koju paricu, ma molim te lijepo! Svekrva ti dade sve i opet nevalja! A mama je zakon svima!
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 27.7.2011 23:42:38
veeseelaa
Mnoge nece zajednicu, al im je ok da im neko placa racune i da im poturi koju paricu, ma molim te lijepo! Svekrva ti dade sve i opet nevalja! A mama je zakon svima!
meni ovo nije ok, nije ok ni da mi čuva djecu, ni pravi pitu, ni da pijemo kafe svaki dan, nikakve obaveze, gost si mi jednom u 20 dana gost sam ti jednom u 20 dana.... a zajednica u istoj kući a na različitim spratovima?? može da bude a i ne mora.... ovisi kakva si osoba.... ja se npr ne osjećam tako, jer živim isključivo svoj život a oni svoj
RE: Život u zajednici - pozitivne strane 27.7.2011 23:43:48
N_N
IZVORNA PORUKA: noa
ovo drugo je polu zajednica ili se ja tjesim
Mi živimo na posebnom spratu sa posebnim ulazom i dvorištem i meni je to zajednica. Vidim vesela se slomi pišući protiv zajednice a i sama je u zajednici - ista kuća..... ups mini zgrada