Lulu_08 -> RE: Kako napreduje vaša beba (15.12.2012 12:13:45)
|
IZVORNA PORUKA: mamaibabo lulu extra [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] e sad sam se fakat zabrinula.....moja mrvica je rodjena mjesec dana prije vremena sa 3450g a duzina 53,sa 6 mj. 20 dana 8300g i duzina 71 tad nije imala zubica sad sa haman 8 mj. ima jedan zubic.....joj brine me rast,na moju zalos i moje mrvice dojili smo samo dva mjeseca...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Sto se bona brines - ma beba rodjena mjesec citav prije termina a tako napredna rodjena superiska! Moja je rodjena 2 sedmice prije pa je laksa bila, bila duga a tanka hehe. Za zubice se nemas apsolutno sta brinuti jer to sto tvoja beba sa 6 mj. ima 1 zub je superrrr i normalno skroz, moja je poranila totalno i prva i druga, a to apsolutno nije pravilo inace! IZVORNA PORUKA: Mirela K evo i nas opet, jucer kod doktorice i vaga je pokazala 5700g, a za dva dana nam je puna tri mjeseca. nije neka buca ali pedijatrica kaze da je super masAllah u svakom pogledu i da je to sasvim dovoljno.[sm=smiley1.gif] Bravo super, i moja nije buca a finu kilazu ima skroz mada je malo duza ali nema veze.
|
|
|
|