Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
danas nam je bila patronazna, vagala je darisa i ima 5900. (sto je skoro pa duplo od kilaze sa koliko je izasao iz bolnice) a tek mu je 2 mjeseca i 7 dana rekla mi je da moram malo obratiti paznju na dojenje, a sta cu kad on trazi sada svakih 30 minuta.
Mashalah shee bas krupna bebica -mi smo prosle sedmice sa 4 mjeseca i 8 dana isli na vakcinu i imala je 7,050 i to je dosta. Slabo je jela u zadnje vrijeme pa sam se bas iznenadila da se opet udebljala. Rodjena je sa 3400 tako da je vec uduplala porodjajnu tezinu sto je kao potrebno sa 6 mjeseci:)
bili smo danas na vakcini i sada nam je pokazalo da je Daris tezak 6,0 kg i dug 60 cm. posto je sa mjesec dana (po ovoj vagi) imao 4,200, mislim da je ok. doktorica nije nista rekla ovaj put da smanjim dojenje, cak stavise rekla je da je super djecak .
eh evo da se i ja javim sa vakcine. Moj sin ima 13 mjeseci i 20 dana i tezak 7800gr a dug 71. Pa sve mame koje misle da su njihova djeca sitna nek vide ovo moje cedo malesno. HB on je meni zdrav, zivahan i veseo i to je najbitnije
Moja Jovana rodjena je bila sa 3180gr i 51cm, na izlasku iz bolnice (SC)-3160gr. U 14 danu zivota-3585gr, u prvom mjesecu-4685 gr i 53 cm , sa 2 mjeseca i 7 dana-6500 gr i 58.5cm.Iskljucivo je dojim, iako patronazna sestra rekla, da je maa "predebela".Malo sutra, rekla bih:)
mi smo juce bili na prvom slikanju kukova i sve je super, on sa dva mjeseca je prenapredan (kaze dr.) ima vec tako formirane kukove, koje vecina beba ima tek u 5 mjesecu tako da mozemo prestati sa sirokim povijanjem...i da vagala ga je, ima 6900 kg
E da se i ja malo pohvalim svojom plincezom. Moja plinceza se udebljala 1,5o kg tako da sada ima 4,750 kg i porasla je 5 cm a i glava ne zaostaje i ona je porasla za 2 cm, znaci sveukupno imamo 4, 750 kg, 55 cm smo dugi i glava nam je 38 cm Teta doktorica nam je rekla da smo se previse udebljali hmm , mada ono sto mene malo baca u razmisljanje je obim glave. Da li je 38 cm previse za devojcicu od mesec i 4 dana???
haha i moja je na tatu glavata samo sto je i njega premasila a veruj mi da on ima pozamasnu kutiju na ramenima On je po rodjenju imao 33cm a Kikiane je imala 35cm pa me malo crnjak uhvatio. Hajd' kada je musko glavato ali za curicu mi to bas hmmm....
Ona samo i iskljucivo doji, to smo jedva se izborili i zato je ne pustam sa sise bar jos 6 meseci . Mada komentari su vec poceli kako je debela za curicu i sl. ali ja prst u uho i ne marim, jos joj tepam bebela mamina
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.