Okarica -> RE: Kako napreduje vaša beba (22.1.2009 21:31:54)
|
IZVORNA PORUKA: žana o8 Okarice, pošto su naše curice tu negdje, samo da te utješim , ni Žana ne dobiva plaho puno na težini. Dobije oko 800 gr, akad vidim da neke bebe dobiju 1 kg ili 1,5 kg i ja se pravo iznenadim. Mislim da ti je ona sasvim ok, a sve zavisi i od genetike tebe i supruga, ako ste vas dvoje sitnije građe , pa neće ona biti debeljuca. U početku sam se i ja opterećavala kg pogotovo kad na ovom forumu pročitam koliko dobiju neke bebe, a onda mi je pedijatrica rekla ovako kao ja tebi. Bitno je da beba ne gubi na kilaži, i da ne stagnira , kao i da cjelokupan razvoj ide naprijed, jer je moguće da će u jednoj fazi ona se naglo projesti, a opet u drugoj neće . Moja nekada pojede puno, nekada neće nimalo, pa se ja nasikiram, ali je to sve normalno. Čak mi na tvojim slikama uopće ne izgleda sitno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Hvala ti. Iris je prilično vesela i aktivna beba. Da vidiš samo kako se diže u sjedeći položaj. Na slikama izgleda malo punije, ali si u pravu, nikad niko za nju nije rekao da izgleda mršavo. Poljubi svoju ljepoticu. Pozdravljam te!
|
|
|
|