Nunny -> RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman zdravtsvenih insitiucija (2.8.2011 18:13:26)
|
hvala draga Fortuna drago mi je da ste se javili, uvjek me obraduje kad vidim da je nekome stalo, moja beba je sad hvala dragom Allahu super... rukica izgleda prelijepo, ima tek mala dva oziljka ..nazalost maleni nije zaboravio sta se desilo i jos uvjek se u snu budi, pruza rukicu i kaze:" mama papao kon,j ljubi.."nadam se da ce vas dragi Bog obradovati bebicom (ja sam moju cekala punih 5 godina)...a i da cete ostati aktivni clan foruma...meni su puno pomogli i dok sam bila trudilica, trudnica, a i sada imam punu podrsku...mnoge forumasice znam licno, mogu ti reci da je fino biti dio RR porodice... jos jednom hvala za podrsku..lijepo je naici na pozitivnu osobu..sasvim ste u pravu da treba imenovati i javno se zahvaliti svima koji to zasluzuju...ja sam sada Bogu vise zahvalna, za svaki dan, svaki osmjeh...ovo je iskustvo na mene mnogo uticalo...sve stvari koje su me prije iritirale postale su besmislene... škorpija mi vise nismo isli u pd...cekamo bolje dane :) sad ima strah od zivotinja..pa cekam jos malo da zaboravi...
|
|
|
|