Nunny -> RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman zdravtsvenih insitiucija (29.6.2011 22:00:57)
|
Pozdrav svima, pise vam muz od Nunny. Kao prvo drago mi je sto imate razumjevanja i sto nam pruzate punu podrsku jer nam zaista mnogo znaci u trenutcima kada se dosta osjecaja pomijesalo: tuga, zalost, srdzba, ljubav, kivnost,... Da se ne bi brinuli, supruga me zamolila da vam prenesem stanje naseg djecaka i da vas sve pozdravim. Prije nekih sat vremena sam bio kod njih i nisam ih zatekao u sobi...Rekose da su otisli na previjanje... Ja osluskujem ne bi li cuo plac (jer mali djecak svaki put place kada trebaju da mu previju rukicu)...Nista... Mislim, vjerovatno su na drugom spratu... Otvaraju se vrata pored mene kad izlaze oni... Ja ne mogu vjerovati... Mali ne place, smije se...Doktor (ovim putem mu se srdacno zahvaljujem) G. O kaze da je rukica u izvrsnom stanju. Supruga samo sto ne zaplace od srece... Vidjela mu ruku i otok je skroz spao, nema crvenila,... I to nakon samo 2 ispravna tretmana... Pa zar je to tesko bilo napraviti i na samom pocetku... Doktor je od pocetka sa sinom razvio odlican odnos (davao mu spriceve, pricao o kupanju rukice i sl.) i mali je sam pruzio ruku da se ocisti i previje... Cak se tom rukom i ovlas uhvatio za krevetac da se pridigne... Druga strane price: nakon sto smo sinoc supruga i ja prevrnuli KUM i plasticnu hirurgiju naopacke i nakon onaog maila (mislim da je supruga iskopirala na forum) odredjenim politickim i zdravstvenim subjektima, jutros nas je u ambulanti plasticne hirurgije (DIP) docekao doktor L i s vrata rekao: Ooo, pa o vama smo cijelo jutro raspravljali! Ne trebam napominjati kakav smo tretman danas dobili da smo se u jednom trenutku osjecali i nelagodno koliko su pazljivi i susretljivi svi bili: od sestara i tehnicara pa do doktora... Uglavnom, hvala vam svima jos jednom i konacno da veceras mirne i bistre glave spavamo. Ugodna noc, Alen P.S. Neko je na forumu napisao za osiguranost od povreda unutar pionirske i zaista ima ta napomena na ulaznici pa ako neko ima vise informacija o tome molio bih da napise.
|
|
|
|