Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 9:54:46
Lejla Ka
Allahu Uzvišeni, Najmilostiviji podari rodbini sabur, podari im snagu, spusti na njih milost svoju da znaju, umotaj im srca utjehom da se tvoj melek nedužan vratio tebi.
Inna lillahi, we inna ilejhi radžiun!
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 9:57:14
Hanady RR
Upravo sam pročitala na Fb ovi tužnu vijest...
Ljepotice krasiš nam Dženet, a roditeljima sabur
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 10:06:10
ElmaB
Izgubila bitku za životUmrla 18-mjesečna Ajša Hajdarević! Ajša Hajdarević, 18-mjesečna beba iz sela Grajani kod Visokog, izgubila je bitku za život. Djevojčica se sa nekoliko teških bolesti hrabro borila od samog rođenja. No, njeno srce nije izdržalo. Tužna vijest o njenoj smrti stigla je jutros.Piše: A. Dž. O Ajši Hajdarević, njenim roditeljima i njihovoj borbi za život vlastitog djeteta pisali smo nekoliko puta.
Nakon mukotrpne višemjesečne borbe u bolnicama u Bosni i Hercegovini, Edin Hajdarević i njegova supruga su, uz pomoć Otvorene mreže i ljudi dobre volje iz cijele zemlje, Ajšu odveli u Njemačku na liječenje.
I posljednji put kada smo razgovarali s Ajšinim ocem Edinom, djevojčica se oporavljala od operacije na Klinici u Stuttgartu. Edin je bio optimističan.
Prvi put nakon dugo vremena vidio je poboljšanje zdravstvenog stanja svog djeteta. Nada se vratila u dom Hajdarevićevih.
Nažalost, samo kratko. Nakon velike borbe i jedne od najvećih akcija za život jednog djeteta u BiH, Ajša Hajdarević je jutros umrla. Imala je samo 18 mjeseci.
Redakcija portala Sarajevo-x.com izražava iskreno saučešće porodici malene Ajše.
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 10:24:29
mersiha 77
Ovo je pretesko za mene i neznam sta da napisem,zasto samo ja znam to! drago dijete neka ti je vjecni rahmet tvom ocu Edinu koji se takvom snagom borio i majci zelim sabur
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 13:23:59
leona81
ma i srednja klasa ne moze skupiti pare tako brzo...dakle svi koji nemaju milione ili im tata i mama nisu politicari osudjeni su na propast...koliko treba djece umrijeti da bi se donijeli neki osnovni zakoni, obogatile esencijalne liste lijekova i kad ce pobogu ljekari postati ljekari a ne ubice?