Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 4.8.2011 23:41:37
klemzi
Operaciju na mozgu, izgleda, nije moguće uraditi Pročitaj, ima na prethodnoj stranici
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 24.8.2011 12:38:55
vila_7
milsim hB da je ova operacije dobro završena al sam toliko popizdila kad sam skontala koliko su mogli vec davno rijesiti muke roditelje bar za taj zeludac i malu curicu od dodatne patnje ma za ovo bas neko treba krivicno odgovarati!
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 24.8.2011 13:06:04
Lulu_08
Hvala Bogu pa postoji Batko i dobri ljudi kao i naša RR. Maloj Ajši i njenim roditeljima želim sretan dolazak (novoj) kući, i želim da im život od sada pa na dalje bude daleko kvalitetniji i sretniji!
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 8:47:03
henna ze
ja sam jutros slušala Batka na radiju i plakala..jedva sam se dovezla do posla...koliko sam shvatila..kolima hitne pomoći je prebačna do aerodroma..avion je sletio po ajšu..ali ona nije uspjela...medicinsko osoblje se borilo za njen život...al Bog je odredio drugačije... mala dženetska ptico....neka ti je rahmet...da dočekaš svoje roditelje u Džennetu ako Bog da...a sada što više sabura i snage...
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 8:50:25
palachinken
NE mogu vjerovati. Drago nevino dijete, nisi ovo zasluzila. Ovo je sramota drzave i zdravstva, moglo se ranije reagovati. Roditeljima zelim da dragi Allah da sabura i snage, a maloj princezi rahmet.
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 8:55:15
Lulu_08
Draga moja duso mila upravo gledam emisiju na televiziji i citam izjave saucesca i ne mogu da vjerujem sta cujem, citam i vidim. Pa sreco mala pa zasto ???? Ljubavi moja mila mala slatka, jako mi je zao sto tvoja neizmjerno hrabra i jaka borba je morala ovako da zavrsi. Tvojim roditeljima zelim sabur i snagu a tebi neka bude vjecni rahmet, ti si sada mala Dzenetska pticica, ljubavi najljepsa....
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 8:56:36
Apotekarka
Jutros spremajuci se za posao,u pozadini slusam Batka i oci su mi se napunile suzama....Jebem ti ovu nasu drzavu,koliko je ovakvih bitki izgubljeno zato sto je kasno bilo....Nek nas je sramota.... Djevojcice mila mirno spavaj a roditeljima ne znam sto da kazem jer u ovakvim trenutcima snage nestane....Ali nek vas tjesi to da jednom cete se sresti