Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: koliko placate bebine igracke 17.4.2010 10:44:20
Sonja
mi hocemo adinu da kupimo za rodjendan biciklo sa onom ruckom za guranje ..ima stvarno lijepih a cijena im je oko 70KM ovu sliku sam nasla na netu pa nesto slicno ovom
RE: koliko placate bebine igracke 15.5.2010 0:15:51
Skvo RR
Za postovaoce Fifi u One2play, imate paketice u kojem dodje Fifi i Bumbo po cijeni od 19,90 KM, pojedinacne igracke su po 25 KM...Akcija traje kratko tako pozurite.... Mi smo danas kupili ovaj paketic.
RE: koliko placate bebine igracke 15.5.2010 0:26:11
Skvo RR
To ti je bijelo kao neki materijal...olovka dodje uz to u koju sipas samo vodu...u dodiru sa tim materijalom olovka crta plavo....Crtezi ispare za 5-10 minuta. Olovka se ne moze istrositi jer je uvijek dopunjujes samo vodom. Logicno ako dijete hoce sa tom olovkom sarati negdje drugo...e onda se razocara jer ne moze nista posarati... Ovo je najbolje igracka zaista, svaka mi se marka isplatila.
RE: koliko placate bebine igracke 15.5.2010 1:06:13
milenium
mi imamo jednu takvu slikovnicu koja kad se potopi u vodu(npr u bazenu ljeti)mjenja boju.npr bijeli dupini na njoj i pod vodom postaju plavi.kad se izvadi iz vode onda blijedi,oko isto toliko 5-10min.i bude kao prije.
RE: koliko placate bebine igracke 15.5.2010 10:08:12
dinciii
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
sara.at, ja bi ti preporucila od Fisher Price nesto ovako
Ima za ovo daljinski tako da nemoras ustjaati da palis... ima lijepe melodije i gore kao sto vidis na slici smijetlost gore, neke slikice... pravo lijepo, i mene je znalo uspavati hehehe
Ovo bi svakom preporucila...Rejhana se uz ovo uspavljivala...Gdje god sam isla nosila sam ovo
RE: koliko placate bebine igracke 1.7.2010 14:12:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ovo smo uzeli Umi u TL. Ovo je najnajbolja stvar koju smo joj kupili, ultra je zanimljivo i zamislite uziva u ovome. TL , cijena 49 KM.
skvo opiši malo ovo,šta je ovo,neko ctranje na vodi
mis mo ovo dobili iz amerike kad se starija rodila...i kad joj je prestalo biti zanimljivo ja sklonim...sad ste me podsjetile da dans mlađoj spustim da se igra....
al je garant cool olovka...voda unutra. još je kod nas ploča ne čisto bijela nego ispid u bojama a preko materijal po kome se crta...tako da figure ispadaju u bojama duginim kad se crta.