makana -> RE: Spavanje u maminom krevetu, da ili ne (18.12.2007 13:08:22)
|
da almedina dobije svoju sobu mami i babanu će trebati najmanje dvije godine građevinskih i inih radova situacija nam je sada takva da imamo jednu spavaću nikakvog problema naveče nemamo, ona uredno zaspi u krevecu problem nastaje u neko doba noći (ne svake) kada ona jendostavno se ne da vratiti natrag u krevetac e sad, pokuašal sam zaista, ostavila je da se dernja, pucnula je prutićem, po nekoliko puta ustajala i vraćala je pod pokrivač, sjedila uz krevetac i držala je za ruku, pjevala, pričala dreka nije prestala, da bar ona plače, već je od prvog dana imala tako prodoran glas da su svi koji su je ikada imali prilike čuti zaključili da ima najjači glas od svih beba koje su do tada čuli kako plaču i ja sam protiv spavanja u mom krevetu, prvo što mi je žao što uopšte spava s nama u sobi, a da ne govorim o tome da oka ne sklopim kada je pored mene, pokrivam je, držim, namještam jednu noć kada me san prevario čulo se TUP i njeno dernjanje s poda ali kao i u svim drugim situacijama kada se ja suočim sa nekim problemom tek onda shvatam druge isto tako sam mislila i za dernjanje djece u tržnim centrima i kafićima, pa mi se desilo da nedavno budemo brži na izlasku nego na ulasku jer nije uvlačila jezik u usta od dreke veoma lahko sam se i ja povodila za izjavama NIKADA, meni se to neće dešavati, nije ona mene rodila, zna se ko je stariji, gazda i sl međutim, šta kako koji način iznaći kad je vaše dijete obliveno suzama u tri ujutro, trese se cijelim tijelom i hvata vas za ruke meni je na pameti tada da zbog svog hira, neke zakletve ili ne znam ti čega bukvalno puštam svoje dijete da se cijepa
|
|
|
|