Anushka -> RE: Kad je beba nervozna...... (12.3.2009 11:37:10)
|
moj alen je mozda dva puta zaspao da nije u rukama, i to sto brze pokrete pravim on prije zaspi, pa tako plesem sa njim, trcim po kuci isl.. i vratila sam svoju kilazu vrlo brzo i ne trebam aerobik, jogging isl, (a imam 53kg i 161cm) i kako raste i ja jacam, sad ima 7kg a sa odjecom i 7,5 i opet ga znam ne ispustiti iz ruku po dva-tri sata..od pocetka je pokazao da je ljut, sa 12 dana se sav zacrvenio i poceo tresti rukicama i nogicama vristeci od bijesa - bez suza kad ga je moja mama drzala u naramku kako se bebe inace drze, nije vjerovala da tako mali moze biti tako ljut. I bas nikad nije dao da ga polozenog nosimo, uvijek u uspravnom stavu, a od 3 mjeseca okrenutog prema vani.. i rukavice sam prestala stavljati tako od 3 mjeseca da vjezba hvatanje pa sad kad je nervozan trpa obje rukice odjednom u usta, i naravno sve sto dohvati.. mozes si olaksati ako uhvatis neki fazon, npr ja sam ga ljuljala u autosjedalici i tako odorim i po pola sata, a u zadnje vrijeme u kolicima ga po kuci vozam, gdje god odem posadim ga i jednom nogom ljuljam tamo vamo pokazujem mirise, dajem da opipa svasta i sl dok pravim rucak, perem sudje, slazem ves i sl nadjem i bolji polozaj zasjedne mi na kukove i jednom rukom ga mogu cuvati (polozaj mi objasnila pedijatrica za kukove).. ledja mi otpadose, ali me onda mm izmasira, i prodje, zato se kolegici nisam mogla nacuditi sto je upisala aerobik kad joj je maloj bilo 5 mjeseci..
|
|
|
|