Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 21.8.2011 23:38:28
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Uh joj... ja bi voljela vidjeti sve...
Las Vegas (to nas muntaju trenutno prijatelji da idemo pred novu godinu) New York (i ako nisam ljubitelj amerikanaca) San Francissco Texas Florida (ako Bog da plan nam je sledece godine) Moldive (A tu nas jedni drugi prijatelji muntaju da idemo haha) Bangkok
Sada ovo malo blize:
Berlin Bec i Pattenbach Prag Budimpesta Pariz Zeneva Amsterdam London
Al kao sto vec navedoh gore, voljela bih vidjeti sve... a ja i muz imamo u planu da svake godine naprvimo bar 4 weekend putovanja, sami ja i on po Evropi jer ima skoro dzabe karte avionske trenutno preko www.wizzair.com ... za budimpestu cak za 10 eura povratna hihihih
Prag obavezno posjetiti, predivan grad i osjetiti karlove vary to je nedaleko od Praga, termalne vode ima dosta toga za obici... Berlin takodje prelijep grad
Bila sam u Pragu kad smo krenuli za Svedsku, tu smo bili dvije sedmice i sjecam se da su svi govorili da je prelijep i zato bi voljela da idem sada kada sam velika da vidim to...
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 22.8.2011 7:04:13
mala86
ma dosta njih bi voljela posjetiti ,mada u zadnje vrijem (valjda pod utjecajem turskih serija) imam ogromnu zelju za Istambulom
AMsterdam bili smo 2 ili 3 puta i opet bih mogla,najvise mi zao sto ne prodje kroz onu ulicu ali nije bilo vremena ,a bas smo dosta obisli,cak i muzej vostanih figura
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 22.8.2011 9:03:01
Anoniman
Las Vegas (to nas muntaju trenutno prijatelji da idemo pred novu godinu) New York (i ako nisam ljubitelj amerikanaca) San Francissco Texas Florida (ako Bog da plan nam je sledece godine) Moldive (A tu nas jedni drugi prijatelji muntaju da idemo haha) Bangkok
Sada ovo malo blize:
Al kao sto vec navedoh gore, voljela bih vidjeti sve... a ja i muz imamo u planu da svake godine naprvimo bar 4 weekend putovanja, sami ja i on po Evropi jer ima skoro dzabe karte avionske trenutno preko www.wizzair.com ... za budimpestu cak za 10 eura povratna hihihih
Prag obavezno posjetiti, predivan grad i osjetiti karlove vary to je nedaleko od Praga, termalne vode ima dosta toga za obici... Berlin takodje prelijep grad
Prag je najbolji grad u evropi definitli...pored Londona ...dva koja su mene ostavila bez teksta...ako je to posibl...dva grada gdje bih ja komotno mogla zivjeti Bec, Budimpesta, Amsterdam, Berlin...nisu ostavili neki specialni dojam na mene
Eh ja bih voljela obici u Eu jos Pariz tj. francusku, spaniju, portugal,jug italije, grcku, irsku i skotsku
preko bare na prvom mjestu kubu...grande zelja...toliko mi je velika da kontam da kredit dignem , zanzibar...al ne onaj na ilidzi , mexico
u usa: ny, seattle (radi grunge scene),new orleans (pricala mi je moja pokojna tetka da je to nesto fantasticno)
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 11:12:23
Anoniman
Dadada vidim imamo iste zelje , mogle smo zajedno , Ja bih u Usa ali da vidim San Francisko i indijance a vidim ti bi na merdi gras ili kako se vec zove da se kitis lancicima ....
Ja sam zaboravila navesti Tursku osim Istanbula sam gledala na jedno programu kako jos uvijek imaju netaknute prirode , mjesta ostataka gradjevina rimskog doba , Gledajuci 1001 noc i mene vuce zelja da vidim Istanbul ...
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 11:16:54
Anoniman
Sada ovo malo blize:
Bila sam u Pragu kad smo krenuli za Svedsku, tu smo bili dvije sedmice i sjecam se da su svi govorili da je prelijep i zato bi voljela da idem sada kada sam velika da vidim to...
Ja sam bila i stvarno je lijepoo moazzda neke 99 -te ne sjecam se tih godina sam puno tabanala ali sjecam se kad sam dolsa u Cesku podsjetilo me na Yugu , sto hranom, tako i tramvaj , ja sjela da se vozam a danci me gledaju cudno
Ima dosta za obici ko je zainteresovan za Istoriju , mi smo imali srecu pa nam je vodic bio otac naseg druga koji je zivjeo dugo godina tu , pa nam je pokazao bas od do ....
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 11:21:53
Anoniman
Sto se tice Holandije ne mogu eci da nije lijepa ali meni je ostala u groznom sjecanju , zivjeli smo na jahti pa preplovili Holandiju , prvi dan kad smo stigli da se smjestimo policija opkolila sve ,murija opkolila sve nedaju mrdnuti nigdje iz kabina , ganjali neke lopove i jednog koji je skocio u vodu propeler broda uhvatio , pokojni je danas ....Probala sam prije nego cemo otici i one letece kolace , prisjelo mi ...Nije Holandija za mene
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 12:16:27
Anoniman
Sto se tice Holandije ne mogu eci da nije lijepa ali meni je ostala u groznom sjecanju , zivjeli smo na jahti pa preplovili Holandiju , prvi dan kad smo stigli da se smjestimo ,murija opkolila sve nedaju mrdnuti nigdje iz kabina , ganjali neke lopove i jednog koji je skocio u vodu propeler broda uhvatio , pokojni je danas ....Probala sam prije nego cemo otici i one letece kolace , prisjelo mi ...Nije Holandija za mene
Da dodam neko rece nije prosao onom ulicom , ako misli na red distrikt jesam ja , nista posebno , samo ako ce te prolaziti prodjite noci ima veci efekat
< Poruku je uredio MarinaDK -- 23.8.2011 12:17:25 >
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 12:44:17
teacher75
hmmmmmmmmmmm, ima puno toga evropa: paris, amsterdam, prag, barcelonu malo bolje upoznati (bila samo par sati u dva navrata), london, lisabon,dublin, italiju uzduz i popreko amerika: new york, las vegas i los angeles australija: sidney, melbourne egzoticne destinacije: svi moguci egzoticni otoci su dobrodosli
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 13:00:47
Leena
Ja krenuh nabrajati... Pa ne znam ima li ista sto ne bih voljela posjetiti, a da nisam tamo vec bila, a i od mjesta gdje sam bila ima nekoliko na koje bih voljela nekada ponovo otići...
Recimo od ovih gdje nisam jos bila da bih najprije otisla u NY, LA, Rim, Prag, i Indiu bih strasno voljela vidjeti...
A od ovih na koje bih voljela otici jos barem jednom u životu: Libija (znam znam da trenutno nije najpozeljnije mjesto na svijetu ), Orlando, Miami, Barcelona (e tu bih mogla i zivjeti), Cairo i Venezia
Jos dobre teme, umjesto da radim ja sada mastam, bjezite tamo
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 13:06:01
sheri
Berlin, London, Barcelona. Cuba-al dok je jos Castro u opticaju, dok ne dodju Amerikanci, Peru, Argentinu. U AmeriKi bih i ja u NY. A od Istoka, ja bih u Moskvu voljela otici, i to je to!
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 19:19:31
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
hmmmmmmmmmmm, ima puno toga evropa: paris, amsterdam, prag, barcelonu malo bolje upoznati (bila samo par sati u dva navrata), london, lisabon,dublin, italiju uzduz i popreko amerika: new york, las vegas i los angeles australija: sidney, melbourne egzoticne destinacije: svi moguci egzoticni otoci su dobrodosli
hahahha ja mislila na prvo citanje ti sve ovo obisla i kontam opaaaaaaaaaaa blago njoj
Sto se tice Evrope kako je bilo pitanje Moje zelje su Irska i Turska , Irska bilo gdje Turska prvenstveno Istanbul .
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 19:25:50
Mirkica
Irska
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 19:39:45
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
hahahha ja mislila na prvo citanje ti sve ovo obisla i kontam opaaaaaaaaaaa blago njoj
Sto se tice Evrope kako je bilo pitanje Moje zelje su Irska i Turska , Irska bilo gdje Turska prvenstveno Istanbul .
bog te cuo, da obidjem samo petinu ovoga u svom zivotu ja bih bila happy
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 23.8.2011 19:40:13
Mirkica
Azoren Portugal (Azorska ostrva) stvarno imam zelju tamo otici ona priroda predivnooo
< Poruku je uredio Mirkica -- 23.8.2011 19:42:29 >