Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 16.8.2008 19:40:20
Skvo RR
Drage moje, ja sam privatno i poslom obisla jako puno...ali eto sad na prvu za moju dusu...rekla bi dvije sedmice lunjati po gradovima na Azurnoj obali....:)...e.... to bi bio odmor.
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 12.9.2008 7:52:53
mamy Sabina
Imama ja puno želja i destinacija koje bih voljela obici,al ona najveća je tura po Turskoj(ono što nisam vidjela -Kapadokia) ,onda malo do Jordana.Druga moja želja je Afrika i to sjever Afrike,Maroko.
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 12.10.2008 20:27:31
Lorna
Od evropskih gradova zeljela bih posjetiti Prag i bilo koji grad u Irskoj. Od ostalih destinacija, zelim da proputujem Aljaskom i vec imamo planove za takvo jedno putovanje, ali cekamo dok Lorna bude malo starija. Iskreno se nadam da cemo i tu recku udariti!
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 16.10.2008 13:40:35
travnicanka
Zelja mi je otici u decembru na Tajland,kad je ovdje minus i snijeg do koljena.....mada lazem u göteborgu gotovo da ni nema snijega blizu je more pa se brzo topi!!!!
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 16.10.2008 19:44:33
beni29
Zeljala bih posletiti Meksiko i Mauricijus............Mislim da ce Meksiko biti sljedece godine kada se moj covo vrati a za Muricijus cemo malo sacekati mozda to ostavimo za stare dane.
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 16.10.2008 19:53:49
nexie
Neostvarena želja mi je posjetiti Egipat i Pammukale u Turskoj- nešto najljepše u životu što sam vidjela, al samo na slikama . Trebali smo ići MM i ja na bračno u Egipat, ali najljepši "PLUSIĆ" u životu nam je poremetio planove
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 21.8.2011 11:21:51
Ilhana RR
Uh joj... ja bi voljela vidjeti sve...
Las Vegas (to nas muntaju trenutno prijatelji da idemo pred novu godinu) New York (i ako nisam ljubitelj amerikanaca) San Francissco Texas Florida (ako Bog da plan nam je sledece godine) Moldive (A tu nas jedni drugi prijatelji muntaju da idemo haha) Bangkok
Sada ovo malo blize:
Berlin Bec i Pattenbach Prag Budimpesta Pariz Zeneva Amsterdam London
Al kao sto vec navedoh gore, voljela bih vidjeti sve... a ja i muz imamo u planu da svake godine naprvimo bar 4 weekend putovanja, sami ja i on po Evropi jer ima skoro dzabe karte avionske trenutno preko www.wizzair.com ... za budimpestu cak za 10 eura povratna hihihih
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 21.8.2011 11:29:06
balasgirl
Ilhana blago tebi kad imaš takvog mužeka . Ma i ja bih voljela zaviriti u svaki buđak kugle zemaljske, al ... ne mere Ovo sam nabrojala po Evropi što bih ono kao prvo posjetila, a ostalo,,, ih. Ja sam inače studirala i geografiju pa sam taj tip za landaranja
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 21.8.2011 11:32:03
Anoniman
Uh svugdje bi moje none , Mexico , Kuba,Kinu, Japan, Maroko,Jordan, Indija , Novi Zeland,Australiju...Ovdje u Evropi Grcka i jos koji put Italiju da vidim , Jedina zemlja koju bi zaobisla je Holandija nije mi se uopste svidjeo Amsterdam
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 21.8.2011 11:39:02
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Las Vegas (to nas muntaju trenutno prijatelji da idemo pred novu godinu) New York (i ako nisam ljubitelj amerikanaca) San Francissco Texas Florida (ako Bog da plan nam je sledece godine) Moldive (A tu nas jedni drugi prijatelji muntaju da idemo haha) Bangkok
Sada ovo malo blize:
Al kao sto vec navedoh gore, voljela bih vidjeti sve... a ja i muz imamo u planu da svake godine naprvimo bar 4 weekend putovanja, sami ja i on po Evropi jer ima skoro dzabe karte avionske trenutno preko www.wizzair.com ... za budimpestu cak za 10 eura povratna hihihih
Ja sam Parizom razocarana,mozda sam ja ocekivala previse...sta znam.Do duse neka mjesta su me odusevila,ali onako u globalu sam ocekivala vise !
Amsterdam je prica za sebe,divan grad,divni ljudi,kultura sve je nekako sredjeno (ja odusevljena)!
E meni je Venecija destinacija koje bi rado posjetila ,to mi je za sad No.1
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 21.8.2011 11:47:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Sada ovo malo blize:
Prag obavezno posjetiti, predivan grad i osjetiti karlove vary to je nedaleko od Praga, termalne vode ima dosta toga za obici... Berlin takodje prelijep grad