Hocu bebu -> RE: PAPUČARI ili...? (28.9.2009 10:49:35)
|
ma blago onima koji imaju tako fine muzeve koji im pomazu i ne dijele moje tvoje...Ja muku mucim sa onim mojim. Iole se nesto promijenilo, al slabo...Ma ne pravdam ja njega, nije on zlatan, al zaista krivim onu njegovu majku. Tako ga je naucila ''sine hoces ovo, sine hoces ono...sklanjala je citav zivot za njim, cistila za njim jer ga voli...i meni natovarila na vrat sada sve, sve njegove mahane...Jos poludim kad mi rekne ah vidices, imaces i ti dijete pa ces vidit kako se voli...Ma dodje mi da eksplodiram.I neki dan mi eto rece, ma majke mi koda namjerno spoca, kako njen muz, svekar, je li, skloni za sobom.Reko bogami sin ti nista ne sklanja za sobom.Ah reci mu, ma reko to si ti trebala odgojit, ne mogu ga ja preodgajat sad...Al izgleda da cu morat. Ali to stvarno nije jednostavno, iako on kad nesto uradi, stvarno uradi od srca jer vidi da se ja slomi, pa je na njemu eto izbacivanje smeca, i ma majko moja nista vise! Ode nekad u tgovinu i to je to.Kad mu reknem da sklanja , to uradi nekad ili ponekad.Ne zna ni kafu skuhat osim one iz automata, usisa mi pauka sa zida...Tuzno, ali istinito... Eto sad sam tako nekako bijesna, nekad mi dodje da ostavim sve da nista ne radim! Divim se brakovima di muz pomaze kuha cisti, ali drugi ne mogu razumijeti kako je tesko promijeniti vec odraslog tvrdoglavog Bosanca koji sve okrene na salu i jos te nasmije, pa zaboravis i opet isto...Sta da radim? [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|