maja78 RR
|
IZVORNA PORUKA: aamra IZVORNA PORUKA: maaaja IZVORNA PORUKA: škorpija Uh kud prije ne pogledah ovu temu, i meni je dolazila sestra Berisalić, bože sačuvaj. Tako da ko je sa područja općine novo sarajevo, ako im se ova kamikaza ukaže na vratima, slobodno je odmah izbacite iz kuće, nikakve koristi od nje, samo će vas iznervirati. Priča kao navijena da izbifla svoje, mene zbog navodne žutice bebe , tri dana poslijeporda posalala u bolnicu, sreća njena dijagnoza nije bila tačana, a i na ebbi se vidjelo da nije žuta. ojavila se dva puta i nikad više, hvala bogu, a ništa nije uradila Jednostavno ne mogu a da ne dam svoj komentar s obzirom da imam slično ako ne i gore iskustvo sa ovom patronažnom Berisalić , naime uletla je kao tajfun izbiflala da je beba žuta poslala nas hitno pedijatru, muž je morao sam ići jer je mene bolila rana a ja sam ostala kući plačući jer je beba imala samo tri dana, ispostavilo se da ipak nema žuticu i zaboravih rekla mi je još da nemam mlijeke i da češće dojim što bi mene ubilo u pojam da noć prije nismo privatno doveli babicu divnu iskusnu u penziji je koja mi je rekla baš suprotno i čak probala na obje bradavice otvoriti mlaz što je i uspjela, tako da kada vidite ovu Berisalić na vratima ne otvarajte ili recite da je greška uštedit će te živaca i suza. zaboravih ja sam na Grbavici pa ako ste na ovom reonu možete je očekivati Isi slucaj je i sa mnom. Boze sacuvaj zene....al eto meni je pogodila dijgnozu pa mi je dijete bilo 2 dana u bolnici zbog zutice. Da mi nije drugo dijete i da nisan koliko toliko iskusna, ne znam cemu bi mi ona posluzila...osim sto je reklamirala Hipp proizvode. I da ja sam na A.polju...dakle Berisalicke svugdje ima jao ludjakinje i kod mene je bila, ja taman podojila dijete i stavila ga da spava a ona ga probudi i poce da prevrce i kad je bljucno kaze nije podrignuo, i onda ga je uzela preko koljena i drmala dok je mm i meni drzala prevdavanje sta i kako a on jadan sve povracao sto je poseo i nije se citav dan smirio. jos ja naglasila da je djetetu 15 dana a ona bifla kako ce vjerovatno dobiti zuticu i sve store po kuci rastvorila, reko nece dobiti kad nije do 10-og dana drugi put ista prica, jednom joj nisam otvorila vrata i ja kontala to je to nece vise, kad jedno jutro legla na zvono, ja ni ne kontajuci da bi mogla biti tada kad je nisam istjerala