idana_85
|
IZVORNA PORUKA: Niina meni je dolazila Ziba iz Skerliceve i stvarno je divna zena, cak sam je zamolila da mi i treci put dodje jer je beba imala ojed i ranice na guzi pa da mi vidi. Prvi put kad je dosla pregledala bebu, posavjetovala me oko onog sto nisam znala....sve u svemu ok. Ziba je super,stvarno. Ja sam je upoznala prije na vjezbicama. Dosla mi je prvi dan odmah ujutro i bila divna, gledala bebicu, rekla sta treba, kako, pregledala meni ranu, umirlila me itd. Sedmi dan kad je trebala doci ja je zovem kaze eto me za 10min i stvarno je tako bilo. Ja bila sama. Opet pogledala moju ranu, bebica spavala,malo ga pogledala i imala sam problema sa mlijekom,malo mi masirala grudi i objasnila sta dalje. Nakon 14 dana kad je dosla fino smo pipile kaficu i iscarvrljale se,kaze govorile joj zene da se i ona uclani na RR pa mogla bih, i ja sam je lijepo zamolila. Bebu nije ni pogledala, pitala me je,rekoh kako hoce, ja mislim da je sve ok i super i tako kaze nece ga onda ni buditi, dala mi jos par savjeta i super. Nakon pola god sam je zvala kad smo imali frku sa zubicima i tako je bila susretljiva i ljubazna.....Vjerujte da sam je htjela i jucer nazvati da pitam sta cu sa ovim svojim mlijekom al ne nadjoh broj. Ziba je stvarno divna. I da, ako se uclanila na forum, pozdravljam je najvise!