teacher75 -> RE: Kako i gdje ste upoznale svog muza/ partnera? (11.5.2011 0:43:20)
|
evo i mene s nasom pricom bio je 16. oktobar, vrijeme grozno, snijeg napadao, pravi kijamet. jedva sam nagovorila drugarice da izadjemo. otisle smo u jedan kafic pa nam dosadilo i da bi promijenile, sjetimo se kafica-rupe Underground (ime sve govori) koji nam je bio najblizi, a prije te noci sam tamo bila samo jedanput. zauzele smo mjesto, malo popile i zezale se. u neko doba sam posla u wc. na povratku iz wc-a kod ulaza u prostoriju, umalo nisam zapela za stolicu, kad skoci jedan momak i pomaknu mi stolicu da se ne udarim vratih se drugaricama i rekoh im kako pored ulaza stoji jedan fin momak i kako mi je sklonio stolicu da ne zapnem. nakon nekoliko minuta pridje nam jedan moj drug i stade s nama malo. pricali smo neko vrijeme pa me on upita moze li zovnuti svog druga da nam se pridruzi. ja mu odgovorih da moze ako je drug dobar i slobodan on rece da jeste i vrati se sa finim momkom koji mi je sklonio stolicu on je bio dosta povucen i sutljiv, pa sam ja prva trazila da razmjenimo hi5 adrese (tada nije fb bio toliko popularan).odmah iduci dan mi je poslao poruku, nakon toga smo razmijenili telefone, poceli izlaziti i nakon tacno 7 mjeseci od upoznavanja se vjencali,a je dosla 2 godine nakon upoznavanja (poznajemo se 3 i po godine)
|
|
|
|