happysmile -> RE: Kako i gdje ste upoznale svog muza/ partnera? (27.4.2011 11:54:17)
|
ja svog upoznah u amiđinom klubu, ja se pravila vazna stojim na visini i razgledam i komentarisem drugarici nista spacno od muske ponude nema i pogled mi zape na jednog, rekoh vidi sto u momka oci sjaje, i ostane na tome. pola sata kasnije on se gurka do naseg stola, i kao sve slucajno i nehotice pa se kao od silne guzve i guranja on spotakne i mene uspije gurnuti i kao izvini, eto da te pocastim picem sto te gurnuh[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i kroz pricu tamo ovamo ja nezainteresovana fol, i pred kraj se ponudi da me otprati kuci( a kuca dva ulaza dalje ). sutradan se cijeli dan motao oko kuce dok nisam izasla, i kao eeej pa sta ima ja slucajno prolazio, vidi slucajnosti jesi slobodna da odemo na kafu kad se vec sretosmo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] otisli na kafu poceli izlaziti, veza trajala 6 godina i evo u braku vec 4 divne i sretne god.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i juce mi rece 3 maja nam 10 godina kako smo skupa( ja zaboravila skroz ), godisnjica braka je u augustu, ali eto on broji i datum kada smo izasli, elem pravo je romantican[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|