malena27 RR
|
IZVORNA PORUKA: dijanapa Moze li mi netko od vas preporuciti dobru ginekologinju u Mostaru :) a da nije Alma,jer sam vec bila kod nje i ne svidja mi se pristup cijele te ordinacije..ona je cijela draga fina i sve ali mi smeta to sto sve ide na brzinu,ne mogu na primjer sjesti i pitati sto me zanima.Postoji samo jedna prostorija u kojoj su ona i njega sestra i nema nikakve intime i sl. a isto tako,vadila sam nazale spolnih hormona i nakon sto sam ih dobila zvala sam u ordinaciju i javi se njena mama fadila,procitam joj nalaze i kaze mi poviseno ti je to to i to i upucuje sve na policisticne jajnike,sutra dodje u ordinaciju ,tamo alma i kaze nalazi su ti super. nije mi dala ni da sjednem ,stojecki mi kao pogledala nalaze,ma nije ni sekund gledala u papir i kao to je to,sve je super.da joj nisam stigla reci ni A vec dovidjenja,dolazi im druga pacijentica..ja sam ostala paf.nista mi nije jasno.koju da poslusam,sto da radim.zato razmisljam o tome,da odem u nekog drugog,za drugo misljenje,i naravno voljela bih nekoga s kim cu sama biti u sobi,imati neku intimu,a ne da mi med sestra leta gore dole.i sto najvise zelim je gonekologinju s kojom mogu porpicati o stvarima koje me zanimaju.i da,ne zelim nikakvog ginekologa,vec bas zensku osobu.pa sad,postoji li takva u mostaru? cula sam za vajdanu,tatjanu,i to je to,.sad vajdana kazu grozna,a ova tatjana barišić?? ili neka druga? IZVORNA PORUKA: ucitelj cao bas sam ti htjela preporucuti tu dr.barisic joj mene je porodila i bila savrsena u svakom pogledu vodila sam trudnocu u ljubuskom a ona me je pregledala i sad sam si rekla ako ikako mognem idem samo kod nje stvarno je strpljiva i ima vremena naspram vajdane koja je uf da ne kazem nesto bezobrazno sad cu prestat eto ako sam ti imalo pomogla drago mi je IZVORNA PORUKA: dijanapa Hvala ti :) probat cu kod nje,cula sam da radi privatno u nekoj klinici srce ako se ne varam? znas li ti mozda gdje je mogu naci? Da li je voljna pricati,objasniti i tako,ono da li je za razgovor. da li je ona starija zena ili? IZVORNA PORUKA: ucitelj ona je mlada oko 35god i tamo negdje preko puta starog prodajnog nisam isla privatno vec se s njom dog u bolnici drago mi je sto sam pomogla IZVORNA PORUKA: ucitelj 036324743 je br klinike pa vidi s njima kako ces meni je bila super ja nisam mogla zacet 8 god tako su me dr razocarali ona je bila zadnja nada i uspjela sam hihih IZVORNA PORUKA: dijanapa ajme bas mi je drago zbog tebe :) onda je sigurno dobra :) pokusat cu zvati pa da vidim sto ce mi reci.jer bih ja eto vise trebala razgovor trenutno i drugo misljenje sto se tice nalaza.a pregled sam vec obavila tako da mi trenutno nije potreban novi.pa sad ne znam kako da se narucim samo zbog tih sitnica :) Inace mlada sam 21 godina,ali ubuduce planiram naravno obitelj i sve i htjela bih se malo informirati o svemu tome,a tko bi mi mogao bolje reci o svemu nego ginekolog :) nadam se da ce ona biti pun pogodak sto se tice svega sto trebam i zelim.isla sam kod Fadile Bjedić,tocnije njene kceri Alme,iskreno ona je takodjer dobra,fina i sve ali sve to nekako na brzinu i nema nikakve intime niti vremena za razgovor,a to mi nikako ne paše,plus ti nalazi kako mi se dogodilo :/ IZVORNA PORUKA: ucitelj ako si raspolozena javi koji u problemi mozda ti mogu nekako pomoci npr. jedan od moji problema je nisam dobila mengu vec 12 god samo s tabletama... IZVORNA PORUKA: ucitelj 80%zena ako ne i vise imamo policisticne jajnike a upravo sam cula da ce barisicka dobit neku sondu za uzv snimanje tako da ti je moj savjet pozui se narucit i nije ti to tako strasno vidit ces inace vecina cista puca pri mengi ako nisu tvrde sve ok IZVORNA PORUKA: dijanapa hvala ti :) znam,dosta sam upoznata s tim,zato sam i isla na pregled da vidim da li je sve uredu,i na kraju ispane tako da imam dva oprecna misljenja,dviju doktorica :) nego sada ne znam sto cu,da ponovno idem kod barisicke na pregled ili sto? jer pregled i nalaze sam pravila prosli tjedan,i stvarno mislim da mi nije potreban drugi.alma je mene detaljno pregledala i rekla da je sve ok,osim tih hormona,i kasnije se dogodilo to sto se dogodilo :/ IZVORNA PORUKA: mo girl uh ova je tema definitivno za mene nema ginekologa u mostaru kojeg nisam obisla osim te barisic pa me zanima kakva je?ako odes javi utiske molim te.ja sam isto dugo isla kod alme i izludilo me ona guzva i cekanje satima a da ne govorim da na termin sam i po mjesec dana cekala! ona je ok i meni je izljecila upalu koju sam ja osjecala a gomila drugih doktora su mi govorili da oni nevide nikakvu upalu da ja umisljam ej molim te cuj to.sad sam presla kod tanovica al mislim da mi ipak treba jedna zenska doktorica koju mogu na miru upitat sve bez ustrucavanja i stida zato javi kakve si utiske o njoj imala.srce ordinacija ti je u zgradi vranice u dvoristu preko puta starog trznog