elmaL
|
Meni je dr Bušić bio na porodu, i prizeljkivala sam ga, nakon sto smo ga upoznali na tečaju za trudnice, legenda je, opušten voli se zezati, i takav mi je i bio na porodu, muz je bio sa mnom, pa ga je stalno zezao nesto, na kraju druzenje kao da smo na kafi, a meni prituzilo samo da beba izadje . Inače, trudnoću mi je vodio Tanovic, i jeste on je malo poseban, ali meni je bio ok, uvijek korektan, nema neke velike price, ponekad je kao DR.House, tako smo se muz i ja zezali, neko ga nesto upita a on odgovori ne zna covjek sta bi mu On je doduse bio dezurni na drugom odjelu kad sam radjala, pa je unaprijed nazvao Bušića da me pripazi i obilazio me redovno, a Bušić ga je zovnuo da bude i on na samom porodu. Isla sam inace na preglede u DZ, i samo jednom otišla privatno i nije mi htio naplatiti, nisam htjela vise ici, stid me Jako lijep dojam na mene je ostavio i jedan mladji ginekolog koji me pregledao dan prije poroda jer je bio dezurni, a meni vec krenule kontrakcije, samo sam zaboravila kako se zove, jako prijatan. Inace, kad sam vidjela koliko ljudi imaju posla, bar taj dan je bilo preko 15 poroda kad sam ja rodila, a covjek dezurni od 7 do 7 narednog dana. treba ih razumjeti i za neke stvari, naravno nemar i sl ne, ali u principu ja sam bila zadovoljna svima koji su tih dana prolazili, i koje sam upoznala.