amiyca
|
IZVORNA PORUKA: Dz3ni Ako kako možeš do Godinjaka bilo bi idealno ako ne onda Lejla Imširija (nisam se porađala ali provjereno znam da je extra)... Meni je jedna prijateljica preporučila Godnjaka, kaže da je dobar iako još nisam imala priliku da ga upoznam ali imam namjeru. Možeš li nešto više reći o ovom doktoru ako nije problem, baš me zanima Raspitivala sam se već, ali ništa iz prve ruke nisam saznala... Godinjak je super i veliki je strucnjak, ali imaces puno problema oko zakazivanja pregleda. Ja sam bila kod njega, ali sam odustala i otisla kod drugog doktora, jer ga nikako nisam mogla uganjati. Ako ti kazu da dodjes ujutro, cesto se desi da se na odjelu pojavi tek iza 12h. Jednom sam bila na UZV na Jezeru i jedna trudnica, koja je bila 8. mjesec, je cekala 3 sedmice dok ga nije docekala da je primi, jer je bio na go. Mislim da su ti svi doktori sa GAK-a, manje vise, ok. Bitno ti je da ti budes zadovoljna i da ti je doktor dostupan. Vidjeces po forumima da je nekome neki doktor super, a opet nekom drugom nije. Svi oni imaju strucnost, a dalje je do pristupa prema pacijentu. Ja sam kod dr. Idrzibegovica, slucajno. Ranije sam pisala o tome. Bila sam pacijent kod dr. Godinjaka (primarni sterilitet) i ostala sam u drugom stanju dok je dr. bio na go. Zbog visoke bete sam morala na UZV. Primila me Lejla Imsirija i rekla da je sve ok, jedan plod, dala mi da radim nalaze, ne uzevsi u obzir visoku betu. Medjutim, cetiri dana poslije sam imala krvarenje i kad sam otisla na Jezero, primio me dr. Idrzibegovic, koji je mijenjao Godinjaka. Ispostavilo se da su bili blizanci (tada smo izgubili jednu bebu), a da Lejla to nije vidjela na 4D, a Idrizbegovic vidio na obicnom UZV koji imaju na odjelu steriliteta. Znam da Lejlu svi hvale, ali eto i ona napravi propust. Idrizbegovica ne traze nesto specijalno pacijentice, ali ja sam zadovoljna. Covjek mi je odmah dao terapiju i broj mobitela, jer sam bila sva prestrasena. Rekao mi da ga zovem ako bude problema. Sad sam 8. mjesec i trudnocu mi vodi on. Kad god ga nazovem da zakazem pregled, lako se dogovorimo, pa cak i u vrijeme dezure znam otici.