teacher75
|
IZVORNA PORUKA: Đenifer Jutro , mene vodi Dr.Murtezić od početka trudnoće, uvijek je bio ljubazan i nasmijan, okrene uvijek na šalu i neku zezanciju, ali mi je uvijek bio brz, bar kod mene nije bilo nikakvih problema i komplikacija, pa predpostavljam da je zbog toga, jel se dr. na koševu susreću sa komlikovanim trudnicama i ženama, pa se valjda njima više posvećuju. Pri odlazku kod dr. uvijek sam mu nešto nosila, al to su bile sitnice, čisto da nisam prazna, jer ne volim nikome ni doći baz bez čokolade( navika), al nikad mi nije rekao hvala, uvijek se napravi da ne vidi , odmah sjedne za uz i kaže hajmo mama da vidimo dokle si. Da li je bilo vas koji se vodite kod Murtezića, isto iskustvo i kakav je bio prema vama?!!!!!!!!!!!! Meni je porod za nekih 15-tak dana aBg i planiram da se porodim kad mi bude vrijeme i kad samo krene, bez provociranja i nasilu poroda, pa ako se Murtezić zadesi, zadesi, ako ne bilo ko da je gore, porodit ćeme, a babica je glavna svakako, ona koja bude primala, njoj treba platiti i da vas titra kaako treba, a poslije se zahvaliti dr.koji vam bude na porodu.To je moje mišljenje..... slazem se sa tobom, i ja sam kod dr. murtezica i nekako mi je brz, posebno sto sam prije isla kod privatnika gdje je sve puno detaljnije. valjda, koliko para toliko muzike. ja ne nosim nikakve poklone, niti mislim sta placati unaprijed jer sam odlucno protiv toga. u redu mi je poslije poroda nagraditi doktora ali sam protiv koverti.i meni je uskoro termin i mislim postupiti bas kao i ti. ako se doktor zadesi zadesi.
|