Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (24.4.2011 21:54:42)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR belma,e hvala ti što si odvela Hanady, ja znam kako je na brdu živjeti, hahahahah. meni je žao što nisam do kraja mogla ostati, hem mi se 9 gostiju skrkalo na ručak, hem mi Lajla ima temperatur. ali, bilo je dobro, kako na kraju zavrfšismo sa konobarom, meni bi zaista bilo žao da je na gubitku, ali kad je rekao 27 KM, a mi plačale račune, nije mi bilo dobro. Hvala svim ženanama koje su na bilo koji način bile dio ovog današnjeg sruženja. Hanady, ima li igdje mog djeteta na slikama što se brda tiče...habana reci da je moje najgore da žena više zna[sm=jezicek.gif] ona misli njoj teško... a zime u mom kraju...pa sreća imamo kafanu u ulici pa je grtalica uvijek u nšaem kvartu, vazd smo piroritet[sm=smiley36.gif] inače...zna mama i ostati na noćenju a ja i muž pod ruku pa u zimsku idilu niz sokak[sm=jezicek.gif] Alma eto nema tvoga djeteta[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pa mislim... biće al Fb je bašš užas i stalno me prekida...imam i nekoliko za RR spremljenih... nažalost fotke sa lakom nisu nam uspjele[sm=smiley19.gif] jer se aparta istrošio[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|