Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (24.4.2011 18:45:29)
|
Evo i mene...nahranih gladne po kući...a bilo ih je[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dnas je bilo divno, hvala svima na podršcu bilo kojega oblika.... imali smo puno kočača, medić slatki, mama alma, amrino, muaa, maida i mama 75 donijele su nam puno lijepih kolača.... šarenih jaja dobile smo od dadade ali i juni je donijela svojih ruku djelao...te je jedna nejrina kolegica koja radi sa njom donijela punu korpicu jaja šarenih da djleimo građanima[sm=bravo.gif] a klovn, posebna priča... naša draga kasima obradovala je mnogo djece...inače ruk i rad crteža i balona su njena donacija ali opet sve boje i balone dobila je na poklon od gazdarice igraonice Crtić...hvala joj na tome[sm=bravo.gif] malo nas je posjetio i Armin Muzaferiao, dao svoj prilog i afirmisao garađne... a Laka je bio slučajni gost ali je svoj prilog dao do srac i porpičao sa dječicom[sm=bravo.gif] i tako...sad ću sličice da postavim...ima ih divnih divnih... za Nejru idemo dalje[sm=bravo.gif] PS. hvala hanabani što me sa djetetom, svim korpama i tanjirima od kolača dov8ukla domu mome[sm=smiley31.gif] PPS. sve korpe i tanjri zaduženi su kod mene...ne brinite sve je na broju[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=rozica.gif] i na sigurnom[sm=bravo.gif]
|
|
|
|