Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 19:45:28)
|
Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana Subota, Grand centar od 11 do 17 sati Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR smjene 11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i Amani12[sm=smiley31.gif] nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i mala Selma[sm=smiley31.gif] Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, školjka jaja u nedleju dolazio od familije dadadine[sm=bravo.gif] na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif] Sve ostale dobro su došle , imat ćemo letke treba i njih djeliti treba kutije napuniti...što nas više bude više će i građana biti na odzivu...mi smo mame i buduće mame sve aBd...mak treba svoju mamu a mi ćemo u raditi sve da ona bude dugo dugo kraj njega[sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|