RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

henna ze -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:35:20)

hajd nek mi neko pošalje na pp kako ste napravile letak..imam šansu i ja da napravim...

saso -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:38:58)

Zene,citam i placem...svaka vam cast jos po 100 puta...sve je u Bozijim rukama,a mi cemo uciniti sve sto je u nasoj moci da nasa Nejra opet bude uz svog Maka.Iako se nisam dosad javila na forumu, citav dan apelujem preko FB,u Importane dolazim a ako Bog da i u Zanzibar.U svakom slucaju i ja sam na raspolaganju za pomoc oko svega.

Nejra uz tebe smo[sm=bravo.gif]

M kao Mama -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:44:18)

Dragi prijatelji,

Ova mlada žena koja Vam se smješi, zove se Nejra Kurić, ima 28 godina i majka je preksrasnog dječaka Maka. Maki ma dvije godine, a Nejri je u četvrtak 14. aprila ove godine dijagnosticirana akutna leukemija. Za izmještanje u inostranstvo, tačnije u Francusku i hitno liječenje neophodno je prikupiti 500 hiljada KM.
Nadam se da će dobro srce BiH i ovaj put ubrzanim pulsom kucati i da ćemo sakupiti novac za Nejrino liječenje.
Hvala svim dobrim ljudima, koji će na bilo koji način pomoći da sakupimo ova novčana sredstva, čime ćete omogućiti ovoj mladoj ženi da nastavi život.

(Ovdje ide slika)

Devizni račun na koji možete izvršiti uplatu:

RAIFFEISEN BANK d.d.
SHIFT CODE: RZBABA2S
ADRESA: ZMAJA OD BOSNE bb, 72 000 SARAJEVO, BiH
IBAN CODE: BA391613000007553445
NEJRA KURIC, MEJTAŠ BR.2, SARAJEVO

KM račun na koji možete izvršiti uplatu:

NEJRA KURIĆ
JMBG: 1403982195064
TRANSACIJSKI RAČUN:1613000007553445
SVRHA UPLATE: Humanitarna uplata za liječenje Nejre Kurić
RAIFFEISEN BANK

ziki -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:49:02)

Mama Alma trebalo bi da ti je stigla pp, trebaju mi podatci o vjerodostojnosti tj dokaz da je humanitarna akcija potrebna da bih telefonom zvala organizatora sajma privrede u Gračanici od sutra do 23 aprila da se postavi kutija kod ulaza. Molim te što prije jer je otvaranje suta pa da imam popodne da se još na neke adrese obratim

M kao Mama -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:50:42)

Ziki Bogami pp mi nije stigao, a ovo vjerodostojnosš na šta konkreto misliš

ziki -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:56:59)

Neka potvrad da joj sredstva trebaju i kontakt tel od nekog od pordice ili vođu akcije. hanabana mi je poslala pp al nema šanse da odtvorim nešto me sad net zeza

Anoniman -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:57:40)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja samodradila još 400 letaka, tako da za sada imamo 800, hanabana je isto nešto uradila, čekamo dadadu da vidimo koliko je ona, i onda krećemo u podjelu
nismo se izgleda dobro razumjele...ja sam mislila da vam treba pomoc oko pravljenja letka...a vidim da ste vi to vec odradile[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]...ja nemam kuci printer...a svugdje moram platiti print...pa ne znam koliko je to pametno...bolje da dam te pare u kasu

ili mi molim te posalji sta tacno trebamo ja i moj suprug odraditi...ako je potrebna priprema za print letaka ili plakata...sad mi visenista nije jasno

HanaBana -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 15:59:34)

daj mi mail na pp

Anoniman -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 16:00:27)

IZVORNA PORUKA: HanaBana

daj mi mail na pp
ko? ja ili ziki?

HanaBana -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 16:01:05)

IZVORNA PORUKA: ziki

Neka potvrad da joj sredstva trebaju i kontakt tel od nekog od pordice ili vođu akcije. hanabana mi je poslala pp al nema šanse da odtvorim nešto me sad net zeza

daj mi e.mail na pp

HanaBana -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 16:05:19)

IZVORNA PORUKA: dadada

daj mi mail na pp
ko? ja ili ziki?

Mi smo napravili letke ali na obicnom papiru A4 format podijelili na 4 dijela i tako isto isprintali plakate.

leli§ -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 16:11:37)

IZVORNA PORUKA: henna ze

ja ne znam ali mislim da banke ne uzimaju proviziju..kad sam ja imala račun za skupljanje novca..nije mi banka ni 1 Km uzela..koliko je ko uplatio toliko mi je i leglo...

ovo je onda super...je li vazi i za uplate iz inostranstva to bi bilo bas dolicno...ja iako preuzmem trosak trasngfera (oko 6km) banka u bosni opet uzme proviziju, ne znam koliku ali opet uzme[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] vala i ove banke neka malo zavrnu slavinu pogotovo u ovakvim slucajevima gdje je svaka marka jako vazna

leli§ -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 16:14:17)

i naravno da pozdravim akciju i ucesce forumasica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] ja bih rado sa vama ali dajeko tako da cu pokusati sto vise razglasiti mailom i fb-om

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:11:50)

na TV Sa u emisiji Dobre vibracije upravo je pročitan apel....
i upućen poziv građanima da sutra budu sa nama u importane centru...
Hvala im[sm=bravo.gif]

ziki -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:20:07)

IZVORNA PORUKA: ziki

daj mi e.mail na pp

meni pp ne radi pa cu ovako javno stvit mail a molit posle da ga brisu
zvrcic@yahoo.com

Anoniman -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:24:34)

Citam i suze mi liju, i od tuge i od srece da smo tako udruzene u ovakvoj nevolji, cure svaka cast!

A nasoj Nejri zelim sto manje suza, molim Boga da nam ozdravi sto prije[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

hatepsut -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:29:52)

Iz nekog razloga ne mogu da otvorim PP [sm=zmeden.gif] HanaBana evo adresa i broj tel otvorene mreze za slucaj da nemas

Tel/fax: + 387 33 66 44 03

Add: Hamdije Čemerlića 21 (Pofalići), 71 000 Sarajevo

Gift -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:33:53)

HanaBana poslala sam ti e mail, ne radi pp

M kao Mama -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:36:52)

Dadada, ma evo ovako je ispalo sa letcima, tako za sada ti ne moraš raditi ništa, kako si rekla bolje da pare idu u kasu,

ziki, hanabana će prenijeti ovo njenom mužu ili djeveru pa će ti se neko od njih javiti

ziki -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:39:48)

Hvala Alma puuuno, ja sam mailove vec poslala al kako je frka oko otvaranja nisam sigurna da su pogledali a dobih uputu od upicenih da ne zovem dok sve to nemam

M kao Mama -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 17:43:44)

samo da znate PP trenutno ne rade, ziki javit će ti se neko od njih

Skvo RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 18:46:45)

IZVORNA PORUKA: emi7908

Svaka čast žene i da nam Svevišnji usliši molitve...
Skvo ja ću stojati i u tri smjene ako treba za tebe ali kolačiće prepuštam drugima jer u kakvom sam haosu sumnjam da bi  mi uspjeli... mada mogu i ja nešto pripremti slatko ali ne mufine.. eto dogovorićemo se sutra

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 19:17:22)

Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju

kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana

Subota, Grand centar od 11 do 17 sati

Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR

smjene
11 – 13 skvo , višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju)
13- 15 dijana, alma
15-17 emi7908 i druga nam treba doborvoljno molim javite se što prije

nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati
12 -14 dijana, muaa
14 – 16 armino i druga sa teme neka se dobrovoljno javi što prije

Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, bilo bi lijepo pa eto ako neko ima rapoložen da nam i šarenih jaja donese javite[sm=smiley1.gif]

na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif]

Amani12 -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 19:19:17)

Evo Hanady ja se javljam za Subotu od 15-17

Hanady RR -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (19.4.2011 19:24:18)

Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju

kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana

Subota, Grand centar od 11 do 17 sati

Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR

smjene
11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju)
13- 15 dijana, alma
15-17 emi7908 i Amani12[sm=smiley31.gif]

nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati
12 -14 dijana, muaa
14 – 16 armino i druga sa teme neka se dobrovoljno javi što prije

Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, bilo bi lijepo pa eto ako neko ima rapoložen da nam i šarenih jaja donese javite[sm=smiley1.gif]

na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>