11ishak
|
IZVORNA PORUKA: kokouli Ima zena pravo da joj se ne svida klinika ni usluga ni dr.Ne svida se ni meni ,radila sam kod njih ICSI by the way .Mislim da ih samo lova zanima ,ja licno tako mislim ,a dr.je napravio par kardinalnih gresaka sa mnom licno tako da ,ne znam zasto se neki loze toliko i staju u odbranu iste i klinike i opstalog ...Navukli su ljude na kao kad si u postupku ne platis labaratoriju i UZ ,to jednostavno nije tacno ,platis sve prvo pa onda ides kod dr.Imam racune datume i ostalo .Cak sam Centrotidu kod njih platila 180km ...i nek je otisao hvala bogu dragom .Ako najbolji dr.na svijetu kaze da je imati ureaplasmu koja znamo kakve havarije moze napraviti ,i da to ne tretira onda stvarno ne znam kakvi su fakat najbolji dr.na svijetu .....itd itd .... Naravno da ima pravo da joj se ne sviđa. Moze da joj se ne sviđa ime, boja zgrade, sestra..sve moze, ali ne mislim da je od pomoci ikome to sto na osnovu 0 poena iskustva s ljekarom "pljuje" po ljudima koji tamo rade. I za sve one koji traze kliniku, najbolje je da cuju iskustva drugih. Kao Vase, recimo.. Imate iskustvo s njima, podijelite ga. Kazite sve sto ste tamo dozivjeli, los tretman, los odnos, nesposoban ljekar... To moze pomoci onima koji imaju problem i traze rjesenje za njega. Ne pomaze "kad kliniku vode turci i pjevaci ilahija".. "oni lazu.." a nikad nije bila tamo. Ne pomaze, spin bez argumenata i sve izgleda potpuno licno. Prosla sam dug put u potrazi za roditeljstvom. Postupak za postupkom..svaki tezi od prethodnog. Zbog svih Vas koje ste jos na tom putu. Na forumu mozete pomoci jedni drugima informacijama i razmjenom iskustava, a ne frustracijama. Ne bih se ni okrenula za njenim komentarom, da nije bio naslonjen na moj... I mozda ne bih ni sada komentirala, ali me zasmetalo da "opisuje" neciji rad bez ijednog argumenta. Klasicna navlakusa koju prezirem. Jedno znam, sve klinike su firme. Meni je draze da niko nema monopol. Sve vas dosta moze zastititi samo informiranost. Da sam imala ovu pamet, rekla bih sebi.. "ovo je samo tvoja borba" Svi ljekari rade za novac. To je cinjenica. Oni prodaju, mu kupujemo. Što je veći izbor, to je za nas bolje. Oni nek se "jedu" na trzisnoj utakmici, i ja se "jedem" na svom poslu. Ako treba napasti New life zbog načina poslovanja i nestručnosti ljekara, netransparentnosti, samo dajte...pisite za dobro vase i Vasih suborki, opalite i neka nemaju pacijenata, neka ih zatvore.
|