Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (11.8.2014 10:43:42)
|
Kokouli,,, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sretno,,, da aBd bude sve onako kako ti sebi poželiš,,, i da taj jedan bude vrijedan mamici svojoj,,, ja još neke nalaze vadim [sm=smiley13.gif] pa nadam se da ću dobiti zeleno svjetlo jer me baš ovih dana svašta nešto tralo od nekakvih viroza,,, i da moram da vam kažem da neki dan kad sam bila na klinici da vadim nalaze toliko je žena bilo čekaonica puna što su došle na punkciju, što na transfer i sa nih par pričam sve znaju za forum i redovno čitaju a ni jedna neće da piše ovdje i podjeli svoje mišljenje,,,, a dobro bi došlo ženama koje se pripremaju za postupak,,,, pa dajte ženice drage pišite svoja mišljenja i iskustva pomozimo jedni drugima meni lično ne treba pomoć ja sam vam stara koka u ovome [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ovo će mi biti samo jedan u nizu od postupaka ali eto bilo bi lijepo da pišemo ovdje svoje radosne vijesti i da skupa iščekujemo betice i naše [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif],,, eto dosta i od mene velike puse vam šaljem,,,,
|
|
|
|