jakuta -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (11.2.2014 16:27:36)
|
IZVORNA PORUKA: sana80 Hvala svima od srca. A imam jos divnih vijesti. Jedna zena iz Holandije sa kojom sam se zblizila tokom postupka danas je radila test, takodje pozitivan. Posle 17 godina. Ja sam bila sa njom, zajedno smo cekale nalaz, isplakala sam se od srece i za mene i za nju... ;) I da ne zaboravim moju dragu dzeny31, koju zvanicno predlazem za psihoterapeuta. Toliko podrske mi je pruzala, a i dalje je tako... I ja imam ziganja po malo, u subotu sam i krvarila malo, ali srecom brzo je stalo. Vodeno... Nadam se da ce se brzo rijesiti problem sa klinikom, i da sve drage zenice dozive bezgranicnu srecu... U Bahceci sam naucila da se ne smije odustajati, sta god da se desava. Oo sanoo,drago mi je da si se javila,kako prolaze dani brzo ili sporo. Dzeni nam je svima pruzala podrsku i ja se slazem da budepsihoterapeut,ta zena je puna pozitivne energije. Nadam se da je sve uredu i da nije vise bilo krvarenja i kd mene je na pocetku bilo malo krvarenja i ja pomislila da je gotovo. Drago mi je i za tu zenicu iz holandije od srca. Kod koga ides na konrole i ko ti odredjuje terapiju? Pozdrav drage moje
|
|
|
|